Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha kijönnek a gyámügytől?

Ha kijönnek a gyámügytől?

Figyelt kérdés
Ha kijönnek a gyámügytől egy környezettanulmányra, akkor megmondják, hogy a névtelen bejelentő pontosan milyen bejelentést tett?
jan. 2. 20:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
55%

Igen ám csakhogy anyagi okból nem lehet elvenni a gyereket a szűlőtől...

És itt kurjaseggbe magát rendszer...ellátni nem tudja de akarja...

Ilyenkor pedig megáll a tudománya a rendszernek.

Mert tényszerűen nincs veszéleztetve (nem bántják) de mégis mert nem kap enni. Elveszed és vissza szőkik nem csak bele a világba,hanem haza.

jan. 3. 19:37
 12/19 anonim ***** válasza:

"azt kérdezi 9 óráig hogy mikor ehet már"

Szóval 9-ig éheztetitek?!

jan. 4. 04:08
 13/19 anonim ***** válasza:
59%
12-es: ha rendesen elolvastad volna a választ, nem OTTHON vár a gyerek a kajára, hanem az ISKOLÁBAN, mert otthon nem kapott enni!
jan. 4. 08:00
 14/19 anonim ***** válasza:
85%
Akkor tudok neki enni adni ha megkapom az ételt. Addig pedig azt adom ami épp van a táskámban. De mindig kell hogy legyen pl keksz, mert beadják fél nyolckor a csoportba a gyereket akkor még mekkába van a kaja. Számomra ez bőven kimeríti a bántalmazás fogalmát.
jan. 4. 09:12
 15/19 anonim ***** válasza:
40%
Számodra,de rendszernek nem. És ez számít nem a véleményed vagy szaktudásod. De 2026ban majd foglakoznak veled is.
jan. 4. 20:32
 16/19 anonim ***** válasza:
49%

"nem OTTHON vár a gyerek a kajára, hanem az ISKOLÁBAN, mert otthon nem kapott enni"

Értem. De ha az iskolában éhes, akkor az iskolában nem megetetni ugyanolyan bántalmazás, mint amikor otthon nem etetik meg, nem?

jan. 5. 18:00
 17/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem iskola, óvoda. És nem akkor kap enni mikor az ideje van mert a táskámban mindig van keksz, ropi, nasi. Nem ronthatok be a konyhára hogy nekem azonnal adják a tízórait ki mert otthon nem kapott megint enni a gyerek. Mit nem lehet ezen érteni? Velem nem kell foglalkozni, ki vagyok már égve lelkileg azoktól a nyomorult sorsoktól amit minden nap látok, foglalkozzanak azzal hogy ne szülessen több gyerek a nyomorba, a putris semmibe.
jan. 5. 19:12
 18/19 anonim ***** válasza:

"Nem ronthatok be a konyhára hogy nekem azonnal adják a tízórait ki mert otthon nem kapott megint enni a gyerek. Mit nem lehet ezen érteni?"

Ezt értem. Nem ezzel kapcsolatban írtam.

jan. 5. 19:36
 19/19 anonim ***** válasza:
59%

Alapvetően az ovódának,iskolának,ovónéninek,tanitónéninek nem feladata etetni saját pénzből 1-2-sok nyomorban élő éhező gyereket.

Nálunk volt lehetőség szociális alapon kérni az ingyen hamit és voltak a többiek akinek a szülő fizetett reggeli,tízórai,ebéd,uzsi különböző variácioit... (szerintem most is így van?)

De ha a reggeli 9kor jön akkor az 9kor lesz ott,és 9:10kor szervírozzák.

Nem pedig nyomorgó Peti igénye szerint 7:30kor.

Bármilyen szomorú is ez.

Megint a nevelőket baszogatják,holott ők többet tesznek mint ami amúgy elvárható töllük.

jan. 5. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!