Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni egy állandóan...

Mit lehet tenni egy állandóan kötekedő anya ellen akinek semmi sem jól és én vagyok a hibás mindenért?

Figyelt kérdés
dec. 27. 17:02
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
65%

Kedves kérdező az anyádna igaza van,te vagy a hibás....abban is hogy edd8g nem hagytad ott.

És nem lesz öngyilkos,ahoz nagy leki erő kell,illetve az, higy olyan életvezetesi prolémával kerüljön szembe amivel semmilyen módon nem tud megküzdeni.

Ha lelecelsz de megigáred,hogy (az elején ) gyakran hívod azzal valamelyest tompitod kijelentése sulyát,mert várni fogja a hívásod,hogy lebaszhasson es ezzel energiát szìvjon tőled.

dec. 31. 16:56
 32/38 ErniE76 válasza:
20%
Ne is haragudj, de 38 évesen ilyet kérdezni vadidegenektől??? Ha azt tanácsolják, hogy öld meg, megteszed??? Te sem vagy 100-as. Rád férne egy pszichológus...
jan. 3. 01:33
 33/38 anonim ***** válasza:
ErniE76, az, hogy valaki tanácsot kér mért jelentené azt, hogy az extrém, irreleváns tanácsokat megfogadja? Tanácsot kér, és azokból válogat.
jan. 3. 11:14
 34/38 anonim ***** válasza:
Ne is haragudj de otthogyod vagy csak siránkozol?
jan. 3. 19:39
 35/38 anonim ***** válasza:
könnyen okoskodunk itt,h költözzön el,ha nincs pénze albit fizetni mai árak mellett!Persze,h ez lenne a legideálisabb megoldás,de ha nincs miből,kénytelen együtt élni toxic mamival sajnos.Sose értettem az ilyen szörnyű anyákat,az ilyen miért vállal gyereket??:/
jan. 13. 14:39
 36/38 anonim ***** válasza:

Probálj vele harcba szállni!

Kezd el vissza mérgezni.

jan. 13. 16:54
 37/38 anonim ***** válasza:
46%

Ahogy itt a kérdéseket és válaszokat olvasom, legjobb, ha senki nem szül. Az anyák mindig bűnösök. Szerintetek.

Az szóba sem jön, hogy esetleg meg lehetne vele beszélni valamit, emberségesen, őszintén. "Anyukám, én most már a saját életemet szeretném élni. Továbbra is szeretlek és fogok veled törődni, de felnőttem. Nem akarom, hogy megromoljon a kapcsolatunk. Elköltözöm, de hetente felhívlak, beszélgetünk, ha segítségre szorulsz, fogok segíteni. Ugye, megértesz?".

Ennyi.

jan. 17. 06:32
 38/38 anonim ***** válasza:
0%

35-ös: ha a kérdezőnek nincs pénze albérletre, akkor tűrjön. Valamit valamiért. Nem?

A mamahotel jó, de ha szól is hozzá az anyja, az már mindjárt baj.

Kussoljon az anyja, de adjon szállást, takarítson rá, főzzön rá, és főleg: hagyjon rá minden vagyont. Így gondoljátok. Nem?

jan. 17. 06:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!