Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni egy állandóan...

Mit lehet tenni egy állandóan kötekedő anya ellen akinek semmi sem jól és én vagyok a hibás mindenért?

Figyelt kérdés
dec. 27. 17:02
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint otthon laksz, na ez a legnagyobb gond. Semmi magánéleted gondolom anyád kihasznál zsarol. Ez nem egészséges.
dec. 27. 19:43
 12/38 anonim ***** válasza:
91%
Költözz el, ne fenyegesd, hanem intézd el az albérletet és csomagolj, majd távozz. Nem lesz öngyilkos, de különben se te vagy felelős az ő tetteiért. Az ilyet hívják mérgező szülőnek. Kezdd el a saját életedet élni.
dec. 27. 19:58
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Anyukám az anyja, (a nagymamám) miatt tette tönkre az életét. Anyukám végig ott maradt vele, mert a nagyanyám állandóan öngyilkossággal fenyegetőzött. Apám életét is teljesen tönkre tette(ték). Apám korán meg is halt. Én, ahogy tehettem, elhagytam a környezetet.
dec. 27. 20:43
 14/38 anonim ***** válasza:
49%

Alapvetően megszakitanám vele a kapcsolatot.

De te gindolom szereted valamennyire,hisz nem hagytad ott a pitsába.

Nos akkor marad a fenyegetés.

Megmondod neki,ha nem viselkedik veled normálisan akkor elköltözől és visszasem nézel. Ekkor jön a lelki terror,hogy öngyilkos lessz.

Erre neked egy válaszod lehet:nem érdekel! Mert már úgysem leszünk kapcsolatban!

És valszeg úgysem lesz az,ha mégis az is inkább csak a probálkozás-mint a legtöbb esetben. Akkor meg beviszeik egykis megfigyelésre a gyogyoba aztán pá. Innen gondold tovább.

Maradsz vele,hogy elrontsa az életed hátralevő részét.

Bedugod egy otthonba.

dec. 27. 20:50
 15/38 anonim ***** válasza:
73%
Ezt már többször megkérdezted, de mégsem teszel semmit.
dec. 27. 21:06
 16/38 anonim ***** válasza:
87%
38 éves vagy? Komolyan? Jézusom...
dec. 28. 11:48
 17/38 anonim ***** válasza:
59%
15-ös, persze, hgoy nem tesz semmit, mert kényelmes azért neki, hogy anyja mossa a gatyáit, meg főz rá 🤣😉
dec. 28. 11:48
 18/38 A kérdező kommentje:
miért amikor a férjnek a feleség mossa a gatyáját az normális?
dec. 28. 13:05
 19/38 A kérdező kommentje:
de ez tényleg megteszi ma is nekiállt kötekedni minden ok nélkül hogy aztán én legyek a hibás. itt most nem a főzésről mosásról van szó én mosok magamra.
dec. 28. 13:06
 20/38 A kérdező kommentje:
de ő nem az a fajta hogy belenyugszik hogy elköltöztem hanem még jobban magába fordul teljesen magába van fordulva
dec. 28. 13:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!