Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet tenni egy állandóan...

Mit lehet tenni egy állandóan kötekedő anya ellen akinek semmi sem jól és én vagyok a hibás mindenért?

Figyelt kérdés
dec. 27. 17:02
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
csak ha öngyilkos lenne akkor magamat hibáztatnám
dec. 28. 13:07
 22/38 A kérdező kommentje:
családi házba lakunk és lelépett múltkor is itthonról hogy keresni kelljen és már öngyilkossággal fenyegetőzött. Aztán végül előkerült.
dec. 28. 13:14
 23/38 anonim ***** válasza:
84%
Utaltasd be egy pszichiátriára, hívd rá a mentőket amikor fenyegetőzik az öngyilkossággal.
dec. 28. 13:42
 24/38 anonim ***** válasza:
87%
Hát ne magadat hibáztasd, az öngyilkosság, mint a neve is mutatja, saját maga meggyilkolása, ő csinálja, nem te. Te nem vagy felelős az ő tetteiért. De különben is csak szórakozik veled. Mert hagyod. Tessék elköltözni. Anyáddal nincs dolgod.
dec. 28. 14:22
 25/38 anonim ***** válasza:
100%

#22 na látod,megtehette volna mégsem tette. Ez csak fenyegetés nem igéret. Látja rajtad,hogy ezzel tud zsarolni.

Volt hasonló nagyanyámnál én rászoltam,hogy hagyja abba a siránkozást,mert rám nemhat.

dec. 28. 15:11
 26/38 A kérdező kommentje:
én hülye meg ilyen lelkis fajta vagyok mindig is az voltam
dec. 28. 15:27
 27/38 anonim ***** válasza:
91%
Kötelező fenntartani egy értelmetlen viselkedést, ami kárt okoz neked, ellehetetleníti az életedet? Megteheted, csak akkor ne fogd az anyádra, mert azt már te csinálod. Így döntesz. Akkor ez van. Olyan remény, hogy anyád megváltozzon, nincs. De hogy te ne hagyd, hogy tönkretegyen, na olyan van.
dec. 28. 17:25
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy mit lehet tenni az ellen hogy ilyen legyen, semmit

Az hogy te mit tehetsz hogy ne legyél ennek a viselkedésnek elszenvedője, költözz el.

Te döntesz. Saját magadért 38 évesen te felelsz.

Anyukád is saját magáért felel. Ne legyen semmi lelkiismeretfurdalásod azért hogy ő milyen döntést hoz a saját életével kapcsolatban.

dec. 28. 18:18
 29/38 anonim ***** válasza:
67%
Kérdező, el kell költözni! Nem itt nyávogni hónapok óta.
dec. 29. 10:02
 30/38 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nyúlcipő.
dec. 31. 13:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!