Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érzem ezt a kettősséget?...

Miért érzem ezt a kettősséget? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok, külön élek a szüleimtől, ők 250 km-re élnek tőlem. Havi egy hétvégén találkozunk. Most karácsonykor pár napot náluk töltöttem. 30 éves vagyok, de a sírás kerülget, hogy el kellett tőlük jöjjek és nem láthatom, ölelhetem őket nap mint nap, azokat, akikkel nevelkedtem, éltem 20 éves koromig. Egy idő után visszazökkenek a saját életembe, és van, hogy napokig időm sincs velük telefonon beszélni. Ez a kettősség nagyon rossz számomra.

ma 07:34
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Miert nem koltozol kozelebb
ma 07:40
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Párkapcsolatban kellene gondolkoznod. A madár is kirepül a fészkéből! Magányos vagy, tegyél róla, hogy ne legyél az.
ma 12:06
 3/6 anonim ***** válasza:
33%

A családod, ezen nem változtat az, hogy felnőtt vagy. Ha ennyire rossz költözz közelebb.

2-es, egy párkapcsolat nem pótolja a szüleit, jó esetben egy kapcsolat mellett is igényli a családját

ma 12:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
De, egy felnőttnél pótolja. Aki boldog párkapcsolatban él, az nem sóvárog a szülei után, mert megkapja a neki szükséges szeretetet.
ma 12:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Túlzott kötelék építésnek ez az eredménye.

A legkisebb húgom kb ugyan ez s hiába van 6 éves kapcsolata. Anya pszihésen túlmanipulálta a legkisebb gyerekét...

Mert nehezen tudja elfogadni, hogy kirepültünk a fészekből.

Ezért úgy nevelte a legkisebbet, hogy függjön a puszta jelenlététől is a gyereke.

Mai napig minden nap 3x felhívja anyát, hogy "helyzetjelentést" tegyen.

"Hiányoznak egymásnak", de egyiküknek se esik le, hogy ez nem normális.

Kérdező, fordulj szakemberhez.

Főleg, ha ez miatt lelki rottyon vagy.

Van egy egészéges szint, de irományod alapján nem hangzik annak.

Vagy szimplán költözz hozzájuk vagy közelebb feléjük vagy ők hozzád vagy a környékedre.

ma 12:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondatoddal agyonvágtad az azt megelőző 9-et, 5-ös!
ma 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!