Ezt kettősséget a nőknél meg tudná magyarázni valaki?
Mindenféle bajuk van magukkal, hogy ők így csúnyák, meg úgy kövérek, rémesen néznek ki blablabla... De ha odamész hozzájuk beszélgetni, csak azért mész oda, mert meg akartod dugni őket... Mármint ők ezt gondolják.
Most akkor ez hogy is van? 😅
Mitől lenne ez kettősség?
Az, hogy egy nőnek nincs önbizalma a külsejére, nem azt jelenti, hogy szükségük van a zaklatásodra.
Én nő vagyok, és nem vagyok ostoba.
1
Nem sikerült megértened a kérdést.
Azért ahhoz nem kevés önbizalom kell, hogy minden férfiról azt gondolják, hogy annak ők kellenek. De közben meg folyton sopánkodnak, mintha mégsem lenne önbizalmuk.
Erről szólt a kérdésem.
3
Én is ezt gondolom...
De ez is milyen már, amit az első ír....
Beszélgetés=zaklatás
Naponta olvasom itt férfiaktól azt, hogy majd próbálkoznak csúnya, illetve kisgyerekes nőkkel, mert azok úgysem válogatnak. Szóval én itt nem érzek kettősséget.
Meg egyébként nem értem az alaphelyzetet: odamentél teljesen más szándékkal valakihez, akiről tudod, hogy alacsony az önbecsülése, és ez többször is megtörtént?
Ezek a nők annyi ésszel rendelkeznek, hogy azt gondolják, mást nem akarnak velük.
Ha hozzám odajön egy férfi kolega, hogy szar a fotocellás ajtó, akkor úgy gondolom, a fotocellás ajtóról akar beszélni.
Ha odajön a dohányzóban hozzám egy férfi kolega, hogy de szép idő van, akkor azt gondolom, hogy dumálni akar valamiről, míg elszívjuk a cigit, nem akar csendben fotoszintetizálni, inkább beszéljük valamiről a beszélgetés kedvéért.
Bár én nem is szoktam rinyálni azért, mert van 5 kiló feleslegem, meg jaj, miért zöld a szemem, tök gáz, olyan alacsony vagyok, jajj nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!