Érez más is kettősséget a Fidesszel kapcsolatban?
Én nagyobb, vármegyeszékhelyen élek.
Igazából nem volt téma meg kampány egyik polgármester részéről sem.Viszont, azért szavaztam a Fidesz jelöltjére, mert nem akartam,hogy melegparádé legyen a városomban.
Pécsen például már van ilyen "rendezvény", mintha nem lenne lég a fővárosban.
Nekem az értékrendemmel, erkölcsi és vallási meggyőződésemmel teljesen ellentétes.
Viszont, a Fidesz túl arrogánssá vált, kiveszett az alázat belőlük.Ezért sokszor elgondolkodok a szavazáson.
Sötét vagy ennyi az egész.
Szétlopta a fidesz az országot erre te azért szavazol rájuk mert félsz a melegektől.:)
Ezért tart itt az ország, mert az ilyen fogyatékosoknak is van szavazati joguk.
Nem félek tőlük, hanem elítélem a rendezvényüket.
Nem közterületre való.
A hülye pártod plakátjai odavalók voltak?
Egy meleg felvonulás egy nap egy évben a mocsok gyűlöletkeltő fidesz propaganda mindennapos.
Sajnos amíg vannak ilyen faék egyszerű emberek orbán tolvajnak könnyű dolga van.Amúgy az nem zavar hogy a fél fidesz ratyi?
Te is egy jó nagy hülye vagy, egy meleg felvonulás miatt eladnád a hazádat a korrupt, hazaáruló fidesznek és kiárulnál mindent az oroszoknak és a kínaiaknak.
Meg is érdemli a magyar nép, hogy az ilyen díszpintyek miatt kipusztuljon.
Azt gondolom,hogy az MSZP-DK koalíció azért már bemutatkozott.
Ugyanaz a korrupt stílus, csak mellé melegparádé is még.
Nem kell, nincs szükség ilyesmikre.
#8.
Harmóniát ígér elég rendesen, a 2 oldal között.
Nem lesz LMBTG+ propaganda, ugyanakkor érvényesül a fiatalok akarata is, meg a családosoké. Hoznak egy olyan Fideszt, ami kicsit közelebb van a demokráciához és rugalmasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!