Mit tegyek, ha anyám ennyire nincs tekintettel rám?
Én 17 vagyok. Van egy 15éves húgom is.
Anyukánk 38éves.
Előzmény:
Anya tinikorában nem.egy szépségversenyt nyert. Tényleg gyönyörű nő.
Apa mellett átlagos élete volt. Dolgozgatott, bár nem vitte túlzásba. Apa a tenyerén hordozta.
Lényegeben együtt vezettek egy szalont. Anya álma volt. akkor ment be dolgozni, amikor akart. Az ő dolga inkább az volt, hogy tartsa meg a külsejét, én úgy fogtam fel.
Szökőévente tett fel egy családi képet, nyaralós képet. Csak magáról semmit.
2éve elváltak apával. Anya megcsalta.
1 éve összeházasodott azzal a férfivel, akivel apát csalta.
Azóta 180fokos fordulatot vett.
Extrémebben sminkel, szilikonokat tetetett a testébe. Amúgy is egy bomba nő volt, azóta meg....
Ezzel nem is lenne bajom. Ha azóta nem mutogatná magát.
Példa. Ők a férjével nem akartak karácsonyozni. 1hétre elmentek külföldre wellneselni. tengerpartra.
Megállás nélkül posztolja magáról most is a szinte félmeztelen képeket. Ma 2 olyan képet tett fel, hogy én kiakadtam. Az egyiken egy száll bikinialsóban, a melleit a kezébe fogja. A másikon háttal, tangába....
Én büszke vagyok rá, szép nő.
De amikor a barátaim írnak, hogy de jó milf az anyád. Vagy épp a szerezz már tőle mégtöbb ilyen képet. Vagy épp az anyáddal fogok álmodni... Ilyenkor inkább elsüllyednék.
Nem első eset. Már kértem, hogy a hormontól fűtött haverjaimat törölje legalább. Vagy ne tegyen ki ilyet, mindig csak nyugtatgat.
Nekem meg elegem van ebből az egészből.
És most mindenki rákeres és kiderül a kamu.
11!
Honnan tudod, hogy nincs köztük? 😉
Itt lesz némi turpisság a történetben :)
Google sem talál senkit, aki 2-szer nyert volna Miss Balaton-t :)
de lehetet lėvén 2007 és 2008 ban is rendeztek egy külön versenyt 25-36 éves korosztálynak is ahol nem volt feltétel hogy gyereke ne legyen és házas is lehetett.
viszont székesfehérvári szėpsėgversenyen nem vehetett részt versenyzöként 7-8 éve mikor mår volt gyereke .
Nem voltam ott, én csak azt tudom, amit nekem mesélt. És nekem ezeket mesélte. Én meg őszintén utána sem néztem.
Ha úgy érzed kamu, akkor kérlek hagyd el a kérdést. Imádom, hogy itt minden 2.kérdést kamunak kell kikiáltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!