Mit tegyek, ha anyám ennyire nincs tekintettel rám?
Én 17 vagyok. Van egy 15éves húgom is.
Anyukánk 38éves.
Előzmény:
Anya tinikorában nem.egy szépségversenyt nyert. Tényleg gyönyörű nő.
Apa mellett átlagos élete volt. Dolgozgatott, bár nem vitte túlzásba. Apa a tenyerén hordozta.
Lényegeben együtt vezettek egy szalont. Anya álma volt. akkor ment be dolgozni, amikor akart. Az ő dolga inkább az volt, hogy tartsa meg a külsejét, én úgy fogtam fel.
Szökőévente tett fel egy családi képet, nyaralós képet. Csak magáról semmit.
2éve elváltak apával. Anya megcsalta.
1 éve összeházasodott azzal a férfivel, akivel apát csalta.
Azóta 180fokos fordulatot vett.
Extrémebben sminkel, szilikonokat tetetett a testébe. Amúgy is egy bomba nő volt, azóta meg....
Ezzel nem is lenne bajom. Ha azóta nem mutogatná magát.
Példa. Ők a férjével nem akartak karácsonyozni. 1hétre elmentek külföldre wellneselni. tengerpartra.
Megállás nélkül posztolja magáról most is a szinte félmeztelen képeket. Ma 2 olyan képet tett fel, hogy én kiakadtam. Az egyiken egy száll bikinialsóban, a melleit a kezébe fogja. A másikon háttal, tangába....
Én büszke vagyok rá, szép nő.
De amikor a barátaim írnak, hogy de jó milf az anyád. Vagy épp a szerezz már tőle mégtöbb ilyen képet. Vagy épp az anyáddal fogok álmodni... Ilyenkor inkább elsüllyednék.
Nem első eset. Már kértem, hogy a hormontól fűtött haverjaimat törölje legalább. Vagy ne tegyen ki ilyet, mindig csak nyugtatgat.
Nekem meg elegem van ebből az egészből.
Egy szóval elk..rvult.
Túl korán házasodott és szült titeket. Eddig úgymond eléldegélt a langyos vízben...most kifogott egy pénzes pasit, elkezdi kiélni ami a fiatalságából kimaradt. Amíg lehet használja a pasit anyagilag, aztán lehet egyszer ott is beüt a baj, összevesznek/elválnak, aztán vége lesz a nagyzoló életvitelnek....
Őszintén, én sajnálom kicsit. Elszúrta a sorrendet, hülye volt, nem élt előttetek, most extrém módon pótol.
Mire nekem 17 lesz a gyerekem, én majdnem 50 leszek. Akkor már nem kell félnie, hogy rámizgulnak a haverjai.
Esetleg mutasd meg anyukádnak, hogy miket írnak róla, így név nélkül, hátha megyzégyelli magát. Nem kell itt senkit se sajnálni, mert ő vállalt gyereket 21 évesen, majd 23 évesen is. Mondjuk ez nem mentség, hogy nem élte ki magát, mert szerintem ő azt már akkor tudhatta volna, hogy ez még túl korai, és lehet majd megfogja bánni az egészet. Én csak titeket sajnállak, hogy egy ilyen felelőtlen ember miatt csonka családban éltek, és nincs meg a normális szülői hátteretek. Mármint oké, találkoztok apukátokkal, de az nem ugyan olyan, mintha vele is élnétek.
Anyukádnak mutasd meg esetleg ezeket, amiket írok. Szégyelheti magát már csak azért is, hogy legalább a karácsonyt nem a gyerekeivel tölti, akik még kiskorúak. Nektek még szükségetek lenne arra, hogy együtt legyetek, filmet nézzétek, sétáljatok, beszéljétek. Az utolsó meg a legfontosabb szerintem, mert ezáltal tudná egy anya tanítani a gyerekét. Mondjuk ha neked valami fiús problémád van, adjon tanácsot, vagy bármi másra. Nekem anyukám olyan, akihez mindig tudok egy jó beszélgetésre fordulni. Ez is lenne egy anya dolga nem csak, hogy megcsinált 2 gyereket, oszt lesz velük valami, én meg megyek Ciprusra kitudja mit csinálni, amíg a gyerekek otthon Szenteste TikTokoznak, mert annyira önzővagyok és viszketés odalent, hogy nem vagyok képes otthon megnyomni a seggem, és legalább az ünnepet ünneppé tenni a családom számára.
Az ilyen szülők meg majd elvárnák, hogy pelenkázzák őket, mert hát milyen jó szülők voltak. Hát nem...
Ismerek sok olyan embert, akik fiatalon házasodtak és gyereket vállaltak. (20-23 évesen) és azt vettem észre, hogy csak azok váltak el, akik mai napig nem tudják, hogy mit kezdjenek az életükkel. Aki céltudatosan vállalt fiatalon családot az ideális partnerrel, azok még most is együtt vannak, sőt, még nagyszülők is lettek. Szóval itt nem az a probléma, hogy anyuka nem élte ki a fiatal éveit( volt rá majdnem 5 éve, ha nem több. Az elég egy normális embernek)
Én apámmal, húgom pedig anyámmal.
Apa tök normális. Vele szeretek lenni. Neki is lett új párja, vagyis alakul a kapcsolata. De ő pl nem költöztette magához. A szentestét hármasban töltöttük. Apa, húgom és én. Nagyon jó volt..
pa megyünk a nagyiékhoz, holnap pedig unokatesók jönnek hozzánk.
Szóval nem a tiktokozásról szól a karácsony, megnyugtatok mindenkit.
Én is amúgy úgy vettem észre, anyám élvezi, hogy a haverjaim csorgatják rá a nyálukat. Ez számomra az, ami nem oké. Viselkedjen így, játszon tinilányt, nem érdekel (bár a húgom is kezdi átvenni ezt a stílust, ő meg még rohadt fiatal ehhez), cssk ne a közönség elött tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!