Mi az oka annak ha a szülők soha nincsenek tekintettel a gyerekukre?
Figyelt kérdés
Soha semmilyen témábán nem veszik figyelembe a gyereküket, attol független hogy hány éves a gyerek.2020. márc. 11. 16:06
1/13 anonim válasza:
És annak mi az oka hogy a gyerekek soha nincsenek tekintettel a szüleikre?
2/13 alletta válasza:
ne általánosíts. vannak családok, ahol beszélgetnek egymással a családtagok. vagyis közösen megbeszélnek fontos témákat.
téged miből hagynak ki - ezek szerint - mindig.
3/13 anonim válasza:
A "soha nincsenek tekintettel" az esetek többségében annyit tesz, hogy egy hisztis gyerek kevesli az ahogy körülugrálják.
4/13 A kérdező kommentje:
Pl tudják hogy laktózérzékeny vagyok, de csak olyan kaját csinalnak amiben van laktóz. Reggelig tudnám sorolni.
2020. márc. 11. 16:25
5/13 alletta válasza:
sorold még, mert ez a laktózérzékenység nekem kevés. bár nem helyeslem, hogy nem veszik figyelembe, ha valóban az vagy.
6/13 A kérdező kommentje:
Ja biztos tinihiszti. Az orvosi leleteket esetleg elkudjem utolsó? Abból gondolom hogy diagnosztizáltak.
2020. márc. 11. 16:37
7/13 anonim válasza:
Mi a francért kell összeakaszkodni és szekálni a kérdezőt? Aki normális választ nem tud írni, az lapozhat nyugodtan. Van még elég téma a gyk-n.
8/13 anonim válasza:
Egyszerű, szipla önzésnek, nagyképűségnek, nárcizmusnak, okoskodásnak tekintheted. Az ilyen szülő nem szülő, csak biológiailag.
9/13 V. Hélix válasza:
Ezt sajnos hozzák magukkal. A szülők sokszor nem veszik figyelembe a gyereket mondván "még gyerek vagy nem értheted" és utána ők is így viselkednek a gyerekükkel. Egy kétéves például tényleg nem érthet komolyabb dolgokat, de egy idősebb gyerek (12-18) már sok mindent ért, olykor jobban mint a szülők, de egyes felnőttek nem tudják elfogadni, hogy megnőtt a gyerek és van önálló véleménye. Próbáld meg elmagyarázni a szüleidnek, hogy rosszul vagy a laktóztól, esetleg kérd meg az orvosod, hogy ő is beszéljen velük. Esetleg mond meg nekik, hogy ezentúl főzöl magadnak, ha nem képesek olyan ételt adni amitől nem leszel beteg, ha lássák, hogy mennyire komolyan veszed talán jobb belátásra térnek, ha meg nem muszáj lesz magadnak főznöd, de legalább nem leszel rosszul. Én is elmagyaráztam a szüleimnek, hogy rosszul vagyok a majonéztől és ne tegyenek folyton a töltött tojásra, azóta mindig csinálunk egy külön tállal amin nincs majonéz.
10/13 anonim válasza:
Ha laktóz érzékeny vagy, kérj a szüleidtől 2000 forintot és ballagj el a patikába. Vegyél laktáz enzimet. Ennek a segítségével meg fogod tudni emészteni a laktóz tartalmú ételeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!