Apámat meglehet érteni?
Figyelt kérdés
Szüleim elváltak már régen. Azóta felnőttem. Nos én apummal jó viszonyban vagyok, de nem szeretem az apai nagyit. És apum azt mondja ha nem szeretem a nagyit és nem járok a nagyihoz hozzá se járják, mert az az ő anyja és ő szereti nekem is ezt kellene tenni. Meg akármit mond elkell tűrni a nagyinak nem szabad feleselni (63 éves a nagyi) ...dec. 22. 16:32
11/12 anonim válasza:
Én nem mennék bele a játszmájába. Te nem vagy köteles olyan rokonnal tartani a kapcsolatot, akit nem kedvelsz. Ő járhat az anyjához, az ő dolga. Elég patológiásnak tűnik a kapcsolatuk, mert aki 28 éves férfiként eltűri, hogy megverje az anyja, ott bajok vannak.
12/12 anonim válasza:
Engem nem érdekel ki mit szól hozzá, de nem fogok jópofizni és időt pocsékolni olyan emberre, akkor sem ha rokon, akit ki nem állhatok. Én sem szerettem és nem is foglalkoztam az egyik nagymamámmal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!