Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért gondolják azt,hogy...

Miért gondolják azt,hogy jogosan elvárhatják ezt tőle?

Figyelt kérdés
Röviden és tömören annyi, hogy családom kitalálta, hogy karácsonykor ők nem csinálnak semmit, hanem inkább ők jönnek ide hozzánk, és vőlegényem fog csinálni kaját. Mindezt azért, mert Michelin csillagos étteremben dolgozik és hogy biztos nem ez lenne az első, hogy több emberre főz. Családom alatt azt értem, hogy szüleim, húgom és a barátja, unokatestvéreim és az ő szüleik, meg nagyszüleim. Vőlegényem nem szeretné elvállani, mert szerinte egy karácsonynak nem arról kéne szólnia, hogy egy ember főz ennyi emberre ilyen buta okból.
dec. 19. 08:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
86%

20

Ott együtt végezték a főzési-sütési dolgokat, az egész család.

dec. 19. 18:22
 22/28 anonim ***** válasza:
15%
21, gondolom előtte pakolásban, előkészítésben, utána elpakolásban nem jeleskedtek, ezért akar a család végre nem szívni
dec. 19. 18:36
 23/28 anonim ***** válasza:
90%
#22, nem kell senkinek szívni. Ha valakinek megterhelő, az ne hívjon vendéget vagy egyszerűsítse a menüsort. De ne más farkával verje a csalánt.
dec. 19. 18:40
 24/28 anonim ***** válasza:
80%

23

Teljesen jó.

Én pl. nem hívok, nem is megyünk senkihez, nekünk így a legjobb. (21-es voltam).

Azt én sem értem, hogy ha valakinek szívás, (22-es) az miért csinálja.

tegnapelőtt 05:20
 25/28 anonim ***** válasza:
56%
23,24, nem azt mondtam hogy nekem szívás, az én családom nem az én péniszemmel veri a csalánt tehát nem telepszik mindenki az én konyhámba sütni főzni hogy aztán a romok eltakarítása az én dolgom legyen, de a kérdezőék ezt csinálták.
tegnapelőtt 05:34
 26/28 anonim ***** válasza:
Eszem ágában nem lenne vendégül látni egy fél lakodalmas menetet karácsonykor. Ha voltál olyan hülye, hogy rábólintottál, máséval verve a csalánt, akkor kettőt tehetsz: nekiállsz marha gyorsan főzni, meg előkészíteni mindent, vagy felemeled a telefont, és még most, időben szólsz nekik, hogy a párod most szólt, hogy sikerült foglalni, és wellness szállodában töltitek az ünnepeket, pihenéssel. Nekik is kellemes ünnepet.
tegnapelőtt 11:32
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Miért gondolják? Talán mert nem az volt a válaszod, hogy a képükbe röhögsz, és viccként fogod fel, szépen udvariasan elküldeni őket melegebb éghajlatra az ötletükkel. Látszik, hogy életükben nem voltak étteremben, hogy fogalmuk sincs, hogy nem úgy működnek a dolgok, mint ahogy kimész otthon a konyhába főzni...és gyerekszobájuk se lehetett, hogy nem úgy működnek a dolgok, hogy meghívatják magukat, és közlik a döntést.
tegnapelőtt 11:35
 28/28 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést nekik is feltettem?

Csóri eleget robotok, még a szabadnapján is, pláne karácsonykor elvárnák? Adnék én nekik...

tegnapelőtt 12:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!