Miért gondolják azt,hogy jogosan elvárhatják ezt tőle?
Figyelt kérdés
Röviden és tömören annyi, hogy családom kitalálta, hogy karácsonykor ők nem csinálnak semmit, hanem inkább ők jönnek ide hozzánk, és vőlegényem fog csinálni kaját. Mindezt azért, mert Michelin csillagos étteremben dolgozik és hogy biztos nem ez lenne az első, hogy több emberre főz. Családom alatt azt értem, hogy szüleim, húgom és a barátja, unokatestvéreim és az ő szüleik, meg nagyszüleim. Vőlegényem nem szeretné elvállani, mert szerinte egy karácsonynak nem arról kéne szólnia, hogy egy ember főz ennyi emberre ilyen buta okból.dec. 19. 08:12
11/28 anonim válasza:
OK, jöjjenek.
A menü paradicsomleves és császármorzsa.
Jó étvágyat.
Jövőre tuti nem akarnak menni.
12/28 anonim válasza:
Bepróbálkoztak, hátha működik a nagy eszem-iszom úgy is, hogy máséval verik közben a csalánt. Hirtelen két ötletem van: az egyik, hogy közlöd, hogy aznap a vőlegényed szabadságon lesz, így nem főz, a másik, hogy "újragondolt" ételekkel várjátok őket: nagy tányéron mondjuk egy kis adag szépen formázott tejbegríz, csokiöntettel kidekorálva.
13/28 anonim válasza:
Esetleg rendeljetek valami közeli étteremből sültes tálakat, és előre beszéljétek meg, hogy a vőlegényed nem véletlen nem dolgozik aznap, nem fog főzni, de ezt hajlandóak vagytok intézni ti, ha közösen összedobjátok rá a pénzt
14/28 anonim válasza:
#13, a pofátlan rokonok számára nem a megrendelet sültes tál lenne a lényeg, hanem a 8 fogásos fancy menü, ami nekik (lehetőleg) egy fillérjükbe se kerüljön. Meg persze se idejükbe, se energiájukba.
Amivel aztán lehetne dicsekedni, hogy rájuk egy micsoda séf főzött. Esetleg kritizálni, mert bizonyos ételekben csalódtak. Pedig lehet, hogy még az alapanyagok árát se tudnák összedobni..
15/28 anonim válasza:
Az ilyet közösen kell eldönteni, ha a férjed nem akarja, akkor az már nem jó
16/28 anonim válasza:
az a jó hogy én már réggen leszoktam karácsonyi menüs robotolásrol max sütit sütök magunknak . azt eszünk amit amugy is ennénk.
17/28 anonim válasza:
Nem jogos. Mit válaszoltál, mert ha már beleegyeztél, ugyanúgy hibás vagy. Kérdés, hogy a párod mit szól ahhoz, hogy a micsodájával elkezdted verni a csalánt?
18/28 anonim válasza:
Azért gondolják, mert gondolni bármit lehet. Az még csak rajtatok áll, hogy nemet mondtok-e vagy sem.
19/28 anonim válasza:
Még ha hirtelen zavarodban igent is mondtál, akkor is kitáncolhatsz még belőle. Ne szoktasd rá őket.
20/28 anonim válasza:
Az eddig nem zavart kérdező, ha ti jártatok másokhoz főzni és enni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!