Hogyan kérjek bocsájnatot?
Figyelt kérdés
18L
Haragudtam anyám új pasijára, néha többször is elvitte hoszabb idore. Tegnap dühömben kidobtam az udvarra a pasija cuccait. As autója ajtaját pedig filccel összefirkáltam. Kitettek otthonról. Jelenleg egy barátomnál vagyok. Nagyon fáj. Ha hazamegyek és állok mindent, megbocsájtanak-e?
ma 18:40
1/5 anonim válasza:
kamuzz már valami érdekesebbet
am múltkor még pasi voltál állítólag
2/5 anonim válasza:
Szerintem biztos igen, kérj bocsánatot! Nagyon sajnálom:(
3/5 anonim válasza:
Várj, szóval azért haragudtál anyád barátjára, mert anyád talált magának valakit,akivel boldog, és el mert menni vele programozni? Feltételezem, hogy nem erőszakkal vitte el őt a pasi, szóval anyukádra is ugyanannyira haragudnod kéne ezért akkor.
Azt pedig, hogy meg fognak-e bocsájtani, mi nem tudhatjuk. Állj oda eléjük és próbáld meg
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!