Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem makacsság a gyerek részérő...

Nem makacsság a gyerek részéről karácsonykor nem hazamenni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel nem külföldön lakik a gyerek, egyszerűen nem szereti azt a közeget, s nem akar ott sok napot tölteni. Mit gondoltok?

ma 16:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Ott azért makacsságnál több van a háttérben. Ez nem durci, ha közel van, de még karácsonykor sem hajlandó meglátogatni a családot.
ma 16:17
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Az ő dolga.
ma 16:17
 3/12 anonim ***** válasza:
87%
Nyilván nyomós oka van
ma 16:18
 4/12 BeefEater ***** válasza:
75%
Lehet csak szimplán nem szereti a karácsonyt és inkább az egész herce-hurcából ki akar maradni.
ma 16:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem az.
ma 16:25
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

" még karácsonykor sem hajlandó meglátogatni a családot." Lehet, hogy csak pont akkor nem. Vagy máskor sem?

Soha nem volt olyan meghitt karácsonyom, mint amikor -büntetésből, már felnőttként- mindenki tojt a fejemre, és egyedül voltam.

ma 16:33
 7/12 anonim ***** válasza:
60%
Inkább szégyelném magam a család szempontjából, hogy így dönt. Ennek nyomos oka lehet. A problémát pedig nem a gyerekben hanem a szülők között érdemes keresni.
ma 16:41
 8/12 anonim ***** válasza:
14%
7# Szerintem a családot is kellemetlenül érinti, és nem tudják, mivel érdemelték ki. Azért lett kiírva a kérdés. Hogy szégyen-e, és ha igen, akkor kinek a szégyene, azt most hagyni kellene.
ma 16:48
 9/12 anonim ***** válasza:
66%
Én inkább a család helyében magamba néznék, hogy mi lehet az oka hogy rosszul érzi magát a saját családja körében. A makacsság meg nem ezt jelenti.
ma 16:49
 10/12 tothp ***** válasza:
Volt idöszak az életemben, amikor azért szégyelltem magam, mert nem volt elég erőm nem elmenni. Nem volt sose bajom velük. Egyszerűen a karácsonyi felhajtást tartom mesterkéltnek és műanyagnak.
ma 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!