Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Hogy reagálnátok rá...

Szülők! Hogy reagálnátok rá ha a fiatok egy thaiföldi nőt szeretne feleségül venni?

Figyelt kérdés
ma 16:30
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
78%
Ahogy bárki másra reagálnék - ha a fiamnak pont ö kell, akkor rendben.
ma 16:32
 2/25 anonim ***** válasza:
34%
Nem valószínű, hogy örülnék.
ma 16:35
 3/25 anonim ***** válasza:
77%
Ha eleve nőnek is született, akkor semmi ellenvetésem. :)
ma 16:44
 4/25 anonim ***** válasza:
30%
Nem írom le, mert kitiltanak.
ma 16:47
 5/25 anonim ***** válasza:
22%
Biztos, hogy nem venné el, ha akar még a család része maradni.
ma 17:04
 6/25 anonim ***** válasza:
78%
Kisfiam, ha komoly a dolog, elkezdek thai nyelven tanulni. Nagyon nehéz? Biztos kedves teremtés a lány, ha szereted, és szeretnék vele beszélgetni, megismerni.
ma 17:10
 7/25 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom, hogy mik ezek a válaszok, én a többi válaszolóval ellentétben biztos vagyok a saját szexualitásommal, és egyéb orientációkkal kapcsolatban, így engem az sem zavarna, ha nigériai férfi volna, mivel nem nekem kell szeretnem, hanem a fiamnak.

Mi lenne ha mindenki félrerakná a belső frusztrációit, és legalább a gyereke boldogsága érdekében mellőzné a saját büszkeségét?

Engem például sokkal jobban zavarna, ha egy alkoholista nő lenne, mintha pl egy normális nővé operált pasi. :)

ma 17:12
 8/25 anonim válasza:
30%
Mint a 3. kommentelő.
ma 17:14
 9/25 Thunderfairy ***** válasza:
41%
Érdekesnek találnám ezt a kapcsolatot. De ne költözenek túl messzire.
ma 17:16
 10/25 anonim válasza:
39%
Leszarnám
ma 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!