Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy 50 éves, jól kereső férfi...

Egy 50 éves, jól kereső férfi miért él az Anyjával?

Figyelt kérdés

Nő nincs a képben, soha nem is volt. Pénze lenne elmenni.

Nincs túl jóba az anyjával, sokat veszekednek. Enni azt eszik amit az anyja főz, ha beteg akkor az anyja apáloja. Ez miért van? Pedig egy okos, talpraesett pasasról van szó, komoly munkája is van.

dec. 13. 11:28
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
52%

"Nő nincs a képben, soha nem is volt."

Honnan tudod?

tegnap 20:36
 42/45 A kérdező kommentje:
Mi a faszt érdekel honnan tudom? Nem mindegy az neked? A kérdés szempontjából hogy jön ide az hogy én mit honnan tudok? Neked nincsenek olyanok az életedben akiket jól ismersz? Bár megértem ha nincs🤣
tegnap 21:21
 43/45 anonim ***** válasza:
50%
Miért vagy ilyen agresszív és vulgáris, kérdező?
tegnap 21:25
 44/45 anonim ***** válasza:
0%
43-as Valószinüleg azért mert nem olyan válaszokat kapott amit várt, legalábbis szerintem. Többen levezettük neki, hogy miért ne élhetne 1 felnőtt férfi a szülői házba HA NEKIK AZ ÚGY JÓ, és mindenki nyugodtan békében megvan, a kérdező szerintem olyan választ várt kb mindenkitől kb amit a 40-es irt, hogy külön él stb és ez a normális. DE TÖBBEN levezettük, a kérdezőnek, hogy minden ember más, és más neki a jó.
ma 09:29
 45/45 anonim ***** válasza:

44, a kérdésben nem az van, hogy jól kijönnek. Pont hogy veszekednek, mégse költözik.

Ez nem a "harmonikusan együtt élek anyámmal és kölcsönösen támogatjuk" esete.

Hanem a "lusta vagyok elköltözni, meg minek is, ha itthon kinyalják a fenekem. Ahhoz kellene egy ugyanilyen nőt találnom, de a nőknek ez okkal nem jön be, így maradok egyedül ".

43, mert ő a kérdésben szereplő férfi.

ma 09:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!