Létezik ilyen? Rendőrség vissza küld ha nem vagy kereső képes?
Figyelt kérdés
Anyám szerint hiába múlt el valaki 18 éves és válik nagykorúvá ha lelép otthonról és bejelenti a szülő hogy eltűnt a gyerek viszont a gyerek szól hogy semmien információt ne adjanak ki a honlétéről a rendőrség vissza vitettheti a szülőkhöz mert nem kereső képes
Tényleg létezik ilyen?
Szerintem nem
2018. ápr. 15. 19:58
2/15 anonim válasza:
Nem. A szülők szeretnek ezzel riogatni,mikor már tudják h a gyerek a büdös életbe nem fog vissza menni,és ezzel érik el h ne menjen el.. De komolyan, ezt már mindenki tudja.
3/15 anonim válasza:
Nem tudom, de ha valaki beteg, kezelés alatt áll, önmagát nem képes ellátni, akkor lehet ilyen.
4/15 anonim válasza:
18 év felett? Ilyenről még én sem hallottam.
6/15 anonim válasza:
Nem! A rendőrséget nem fogja érdekelni, hogy dolgozol-e vagy sem. Ahogy betöltöd a 18-at odamész, ahova akarsz, a szüleid meg hívhatják őket, visszavinni nem fognak.
7/15 anonim válasza:
ma 20:15
Némileg jól írja a 3-as.
Aki pl hivatalosan gyámság alá van helyezve, az olyan, mintha sosem érné el a nagykorúságot.
8/15 anonim válasza:
ehhez képest egyedül én lettem lepontozva. ezt 0vára csípem
9/15 anonim válasza:
gondolom a szellemileg visszafogottabbak, ha nekik valami nem tetszik, vagy más a véleményük(még ha hülyeségeket mondanak akkor is), ők nyomnak pirosat. itt még a jogászok, ügyvédek is 0-n vannak, nem kell velük foglalkozni. de úgy zárójelben(elmehetnének már a sunyiba, midenki ki van akadva rajtuk)
10/15 anonim válasza:
Nem írja a hármas némileg se jól, a gyámság alá vételnek köze nincs az általa felsoroltakhoz. Szellemileg ép embert nem vesznek gyámság alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!