Egy 50 éves, jól kereső férfi miért él az Anyjával?
Figyelt kérdés
Nő nincs a képben, soha nem is volt. Pénze lenne elmenni.
Nincs túl jóba az anyjával, sokat veszekednek. Enni azt eszik amit az anyja főz, ha beteg akkor az anyja apáloja. Ez miért van? Pedig egy okos, talpraesett pasasról van szó, komoly munkája is van.
dec. 13. 11:28
21/45 anonim válasza:
Harminc éves nő vagyok és az anyámal élek.Nincs ebbe semmi szégyen.
22/45 anonim válasza:
17 szégyen nincs, de azért valóba fura, ha valaki nem épolásra szoruló mozgássérült vagy ilyesmi akkor miért otthon él, én is nem győztem kérdezgetni a netes ismit mikor megismertem hogy mi a francot a mamival meg a papival él 30+ évesen . (akkor mikor megismertem még 3x es volt), de elmondta amit fentebb irtam, furának lehet fura mindenki gondoljon amit akar. Ha szüleit nem zavarja, mert ugye nem egymás nyakán élnek csak 1 házba, akkor minek menne el... (mostmár belátom igaza van se gyerek se pasi, ő meg igy elvan neki jó)
23/45 anonim válasza:
Tehát szerinted vadidegen emberekkel együtt vájkálni valakinek az életében, kibeszélni őket, ítélkezni, ítéletet mondatni felettük jogod van, mert fizikailag nem avatkozol bele.
Nem, nincs.
Annyira szánalmasak ezek az álságos aggódásba meg érdeklődésbe bujtatott kérdések. Őket miért nincs vér a pucádban megkérdezni?
24/45 anonim válasza:
Vagy csak szimplán szeretnek együtt élni és segítik egymást? Lehet ő anyagilag segít a nénin, stb stb, a néni cserébe főz rá?..
Egyébként miért érdekel? Mi közöd van hozzá?
25/45 anonim válasza:
Amíg nem árt vele senkinek, addig nem látok benne kivetni valót. Ezt mindenki magának tudja.
26/45 anonim válasza:
23 én irtam nem találkoztam a "facés barátommal" de becsülettel megkérdeztem mi a jó ebbe, ő korrektül elmondta, utána nem is hoztam fel neki ezt. (én is anyuékkal élek de én 100%os ápolásra szoruló mozgi vagyok az megint más) A netes barátom ép egészséges nő.
27/45 anonim válasza:
Ez a talpraesettől messze áll, aki magára nem tud főzni.
28/45 anonim válasza:
Sok esetben nincs konkrét, egyetlen okkal magyarázható válasz a kérdésre. Én is ismerek ilyen férfit, de meg kell mondani, hogy sok ilyen nő is létezik. Nők sok esetben lelki okokkal (főképp a csalódás) magyarázzák saját életük alakulását és nyilván férfiak esetében is így áll a dolog. Aki férfit ismerek, ő úgy indokolja, hogy "nem bírja egyedül hagyni az anyját". Csak felületesen ismerve a helyzetet, el kell fogadni a nehézkesnek tűnő magyarázatot. A családapa lelépett, amikor a gyerekek kamaszkorban voltak. Ott maradt a nagymama, az anya és a mozgáskorlátozott nagynéni a lánygyerekkel meg a fiúgyerekkel. Vagyis egyetlen fiú és 4 nőnemű személy. Az anya "megkeményedett" és ő tartotta el az egész családot, miközben az eltávozott apát csak "gonosztevő semmirekellőként" emlegették, ami a fiúgyerekben valami folyamatos kisebbségi érzést keltett. Húszas éveiben az alkalmi kapcsolatokon túl volt ugyan hosszabb ideig tartó párkapcsolata egy nála pár évvel idősebb gyerekes nővel, de soha nem költöztek össze. Amikor a nagymama meg a nagynéni meghalt és a lány is férjhez ment külföldre, akkor ott maradt egymásnak az anya és a fia..... Az évek meg telnek és ötvenen túl már kifejezetten nehéz idomulni egy másik emberhez.
29/45 A kérdező kommentje:
Tud főzni. De minek főzne, az anyja otthon van egész nap. Nyilván ő főz.
dec. 13. 15:30
30/45 anonim válasza:
Lehet hogy imádja a házat, a környéket is, és ott nincsen szabad lakás ilyen másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!