Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egy 50 éves, jól kereső férfi...

Egy 50 éves, jól kereső férfi miért él az Anyjával?

Figyelt kérdés

Nő nincs a képben, soha nem is volt. Pénze lenne elmenni.

Nincs túl jóba az anyjával, sokat veszekednek. Enni azt eszik amit az anyja főz, ha beteg akkor az anyja apáloja. Ez miért van? Pedig egy okos, talpraesett pasasról van szó, komoly munkája is van.

dec. 13. 11:28
1 2 3 4 5
 11/45 anonim válasza:
14%
Igen ám # 9 csak lehet az ilyen viselkedésnek transzgenerációs okai vannak. Nem is szaporodunk mint Magyar nép, de hogy ez mannyire baj az már más kérdés. Nem kell meglepődni ha a Magyar nép 150-200 év múlva eltűnik.
dec. 13. 13:08
 12/45 anonim ***** válasza:
30%
150-200 év múlva élhetetlen lesz a bolygó. Legalább is az ember számára.
dec. 13. 13:11
 13/45 anonim ***** válasza:
27%
Ha nem az anya és nem a “gyerek” vagy a történetben, akkor nulla közöd van hozzá.
dec. 13. 13:23
 14/45 A kérdező kommentje:

13

Akkor ezt írd oda nagyon sok kérdéshez. Nem avatkoztam bele semmibe avval, hogy egy anonim oldalon név nélkül kérdeztem valamit.

dec. 13. 13:27
 15/45 anonim ***** válasza:
89%
Vannak ilyen emberek, akik benne ragadnak a gyerek szerepben, amíg a szüleik élnek. Kolléganőm volt ilyen, 50éves elmúlt, egyedülálló, de úgy kezelték a szülei, mint egy középiskolást, és ő meg úgy is viselkedett.
dec. 13. 13:30
 16/45 anonim ***** válasza:
84%

"talpraesett pasasról van szó"

Aligha.

Tinikori első pasim él így. Huszonévesen, amikor együtt jártunk az volt a kifogás, hogy gyűjtöget. Nem is kötöttem bele. Akkor még valid indok volt.

Aztán 30 évesen a bátyja hazaköltözött a válása után és újra ketten osztoztak a gyereszobán. Az már kicsit gáz volt, utálta, mégse törekedett külön menni. Most 50, a testvére 55 és mindketten otthon élnek. Apuka már elhunyt, anyuka él csak, de ugyanúgy ő főz, ő mos. A "gyerekek" meg már sose repülnek ki. Megvárják míg anyuka is meghal, utána vagy osztoznak vagy együtt lesznek nyugdíjasok.

dec. 13. 13:37
 17/45 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező valóban kérderzni jogod van, DE NEM MINDEGY? spórolás stb lehet nem szeret egyedül lenni.
dec. 13. 13:57
 18/45 anonim ***** válasza:
42%
17 es vagyok nekem is van 1 virtuális nő ismim (tehát nem találkoztunk csak facés csevej ) 42 éves ÉS OTTHON él se pasija se gyereke a ház ahol él direkt olyan ház ami nagy több generációs vagy mi a neve elfér külön emeleti lakhelye van, meg is mondja minek menne el csak mert ma az az elvárás, hogy felnőtt nem élhet szülőkkel.
dec. 13. 14:01
 19/45 anonim ***** válasza:
20%
16 rád is vonatkozik, mi jogod itélkezni-?
dec. 13. 14:02
 20/45 A kérdező kommentje:
19 menj már innen.
dec. 13. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!