Egy 50 éves, jól kereső férfi miért él az Anyjával?
Nő nincs a képben, soha nem is volt. Pénze lenne elmenni.
Nincs túl jóba az anyjával, sokat veszekednek. Enni azt eszik amit az anyja főz, ha beteg akkor az anyja apáloja. Ez miért van? Pedig egy okos, talpraesett pasasról van szó, komoly munkája is van.
13
Akkor ezt írd oda nagyon sok kérdéshez. Nem avatkoztam bele semmibe avval, hogy egy anonim oldalon név nélkül kérdeztem valamit.
"talpraesett pasasról van szó"
Aligha.
Tinikori első pasim él így. Huszonévesen, amikor együtt jártunk az volt a kifogás, hogy gyűjtöget. Nem is kötöttem bele. Akkor még valid indok volt.
Aztán 30 évesen a bátyja hazaköltözött a válása után és újra ketten osztoztak a gyereszobán. Az már kicsit gáz volt, utálta, mégse törekedett külön menni. Most 50, a testvére 55 és mindketten otthon élnek. Apuka már elhunyt, anyuka él csak, de ugyanúgy ő főz, ő mos. A "gyerekek" meg már sose repülnek ki. Megvárják míg anyuka is meghal, utána vagy osztoznak vagy együtt lesznek nyugdíjasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!