Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más nőt is kezel az apja úgy...

Más nőt is kezel az apja úgy mintha a tulajdona lenne, csak mert nincs kapcsolata?

Figyelt kérdés

Apám lemaradatott gondolkodású, szerinte a nő értéktelen ha nincs férje ,gyereke stb.

Mivel egyedül vagyok, azt gondolja ,hogy hozzátartozom, és elvárja , hogy vele foglalkozzak. Hisz én nyomorult nem kellek senkinek, de legalább ő ott van nekem..

Korábbi kapcsolataimra meg folyamatosan beszólogatott. Ha van valakim az a baj, ha nincs az.

Mindenesetre néha úgy érzem megfulladok attól, hogy próbál rámtelepdni mintha én lennék a társa.

Ő is egyedül van-nyilván.

tegnapelőtt 22:27
 1/10 anonim ***** válasza:
7%

Nem! Na gratulálok, most jól kivetítetted a feminista hisztikédet a lemaradott gondolkodásúzásoddal. Elárulom neked, hogyha fia lenne, valószínűleg vele is ugyanúgy viselkedne. Nem amiatt, mint ahogyan a buksidban van, hogy ez csak azért lehet, mert te NŐŐŐŐŐ vagy.

Sok régi gondolkodású apuka van, a jó részük miért nem csinálja ugyanezt? Erre válaszoljatok kérlek, mielőtt megnyomnátok automatikusan a piros kezet!

tegnapelőtt 22:43
 2/10 anonim ***** válasza:
87%

"próbál rámtelepdni mintha én lennék a társa"

Milyen távolságra éltek egymástól?

Konkrétan mit értesz az alatt, hogy rádtelepedik? Mondanál rá példákat?

tegnapelőtt 22:49
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha együtt éltek, azonnal költözz, és rá se nézz. Ha nem éltek együtt, akkor az első felére már nincs szükség, a rá se nézésre viszont igen. Nem kell semmit eltűrnöd, ami neked rossz. Csak az történik veled, amit te megengedsz.
tegnap 00:21
 4/10 anonim válasza:
11%
Ehhh kamu.
tegnap 01:20
 5/10 anonim ***** válasza:
83%
Hány éves vagy?Vele élsz?Ha már tudsz dolgozni költözz el.Nincs annál legangolóbb élet mint nőként az apáddal élni bruhhh. Nagynéném már 40 múlt és az apját őrzi család és kapcsolat nélkül....lehangoló nézni.
tegnap 02:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem vele laksz, akkor ezeket simán lehet ignorálni. Ha vele laksz, akkor meg az anyagi függőség az egész alapja - dolgozz azon, hogy leválj róla.

Egyébként amit leírtál, az önmagában nem hímsovinizmus, mármint a tettei, amiket említesz, az inkább a magányból eredő figyelemhiányból, szorongásból fakad, magához akar láncolni, fél, hogy már nem lesz hasznos vagy érdekes senki számára. Ettől még lehet totál bunkó a körítés, amiket mond, de azokat nem írtad. De ilyen szárnyletörő játszmákat tényleg szoktak csinálni a fiús anyukák is, hogy senki nem jó, mindenkit elmarnak, szétkritizálnak vagy ha el akar költözni az illető, hirtelen betegek lesznek... Ezek nem feltétlenül tudatos játszmák, de pont tudatosítani érdemes és hát meg kell húzni a határokat. A szülőnek is nehéz sokszor leválni a gyerekről, mint fordítva, de ettől még ez az élet rendje. Keressen társat, barátokat, hobbit.

tegnap 05:23
 7/10 anonim ***** válasza:
91%

Nem, nekem már felnőtt az apám :/

De ha az is baja, ha te kapcsolatban vagy, akkor nem az a baja, hogy épp nem. Neki egyszerűen minden baja. Gyerekes phöts.

tegnap 07:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha fiú lennél is ugyan ez lenne vagy talán mondta hogy ez azért van mert te nő vagy? 😂
tegnap 08:49
 9/10 anonim ***** válasza:
15%

"szerinte a nő értéktelen ha nincs férje ,gyereke stb."

Ezt ő mondta vagy csak te gondolod?

"Korábbi kapcsolataimra meg folyamatosan beszólogatott. Ha van valakim az a baj, ha nincs az."

Ha nincs senkid persze hogy aggódik érted ahogy akkor is ha olyannal vagy akit rossznak lát, ez normális! Max akkor van baj ha tényleg mindenkit elítél mégha normális is a fiú.

"Mindenesetre néha úgy érzem megfulladok attól, hogy próbál rámtelepdni mintha én lennék a társa"

És ezt miért nem beszéled meg vele?

tegnap 10:30
 10/10 anonim válasza:
100%

Az enyém is pontosan ilyen. Mellé még vert is gyerekként, aztán mikor dolgozni kezdtem elvárta volna hogy pénzeljem, takarítsak utána, főzzek-mossak rá,mert az a dolgom.

Viszont én 10 éve megszakítottam vele a kapcsolatot! 10 éve nem állok vele szóba! Azóta hajléktalan lett, de nem segítek rajta, mert nem kell!

Neked sem kell foglalkozni vele, nem kell hallgatnod a sirámait és nem kell hagynod, hogy a tulajdonaként kezeljen!

De ha te ezt választod akkor onnantól kezdve már csak magadnak köszönheted ami veled történik és gyerekes dolog apádra hárítani! Ő olyan amilyen, azon már nem lehet segíteniy hogy sérült, visszamaradott, degenerált egyén. Az egy dolog, és az az ő baja. Az már egy másik dology hogy alárendeled magad egy degenerált, maradi hulladéknak és hagyod hogy lekezeljen, és ez már a te bajod!

tegnap 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!