Mit tudnék ez ellen a rossz tulajdonság ellen tenni?
Én anya vagyok, de hozzánk mindig mindkét gyerekemhez eljöhetettek a barátaik. Mikor barátkozzanak, ha nem most?
És jobban örültem, ha a barátok jöttek hozzánk, mintha a gyerekeim mentek el azokhoz. Így legalább nem aggódtam, hogy merre, kikkel bandáznak, én is megismertem a barátaikat. A baráti társaság fiatalkorban elengedhetetlenül fontos. Mondd ezt el anyukádnak.
Én is kimondottan szeretem ha jönnek hozzánk a gyerekek barátai. Ahova mennek ők is azokat a szülőket ismerem es jóban vagyunk.
Nekem se jöhettek át gyerekként barátaim ami nagyon hiányzott, nem is volt kérdés hogy en nyitott leszek és jöhetnek bármikor.
Míg gyerek voltam, nálunk is ez volt.
Anyám kellemetlenségként élte meg, ha bárki odajött, mert az azt jelenti, hogy nem lehet kényelmesen a saját lakásában addig sem. Egyszerűen feszélyezte, ha ott volt egy idegen. A másik gyakori érv volt, hogy nem kíváncsi arra, hogy valaki véleményezze/kritizálja a lakásunkat, életünket, stb. Ugyanez miatt azt sem szerette, ha én járok àt baràtokhoz, mert akkor viszonozni kell szerinte...
Az Ő háza, az Ő otthona, ezt is tiszteletben kell tartani. Meg azt is, hogy addig Ő tartozik felelősséggel a barátnődért is, amit nem biztos hogy szeretne. Például azért, mert nincs jóban a szüleivel, vagy mittudomén.
Szóval 1000 helyen lehet még találkozni a haverokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!