Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni a plátói szerelem ellen?
Van egy srác aki már lassan két éve bejön nekem viszont csak nagyon ritkán látom. A gond ott kezdődik hogy ezt a személyt felruháztam különféle tulajdonságokkal a hónapok folyamán így megteremtve számomra az "ideált". A dolog odáig fajult hogy már nehezen nyitok más srácok fele mert mindenkit hozzá hasonlítok. Ennél a fiúnál pedig nem szeretnék kezdeményezni mert tudom hogy csalódott leszek ha meg csak nem is hasonlít a fejemben kreált személyhez. Nem tudom hogyan felejthetném el. Hogyan lehet ezen túllépni?
Akit érdekel több ezzel kapcsolatban és tud segíteni annak írok privátban.
17/l
Szia! Írhatsz nyugodtan privátot.
Körülbelül 4 evig szenvedtem én is ebben addig amíg, nagyon nehezen, de sikerült túllépnem. 😌
Igazából 2 módon felejtheted el:
1. Odamész hozzá és megismered. Miért félsz attól, hogy csalódni fogsz? Hiszen pont az a célod, hogy elfelejtsd! Hidd el, ha megismernéd milyen valójában, egyből kiábrándulnál! Ha pedig mégis tetszene a valódi személyisége, akár még össze is jöhetnétek!
2. Hagyd hadd szeresd, idővel majd lesz más, aki érdekelni fog. Én 3 évig szerettem így egy fiút, sosem beszéltem vele, csak szemeztünk. Aztán elkezdtek más pasik érdekelni :)
3. valoszolonak igazat kell h adjam.
Miért nem ismerkedsz vele? Lehet h pont ő az ideálod, de valóságban meg egy seg.gfej? Ha igy van, akkor el tudod felejteni. Próbáld meg beszélni vele, és hogy kapj választ arról amiért nem tudsz magadnak válaszolni!
Másik: Ha te úgy gondolod h ő egy se.ggfej, mert nem szólitott le, és aztán kiderül, hogy félénk, sosem volt barátnője, és arany szíve van... Utána meg fogod bánni, mert rosszul döntötted el...
Gondolkodj egy kicsit...
*, tök mindegy, milyen arcot vágsz:D
Csak akkor kellene még valamilyen téma is, hogy ne ott álljatok kukán:) De lehetséges, hogy annyi is elég pl kezdésnek, hogy azon tűnődtél, hogy lenne-e kedve esetleg ismerkedni. De még azutánra is kéne valami. Bemutatkozhatsz teljes névvel, osztállyal pl. Utána nem tom, légy kreatív:D:D:D Esetleg kérdezd meg, hogy milyen zenét szeret, utána ha nem ismered a kedvenc bandáit akiket hallgat, akkor kérdezd meg, hogy és ők milyen stílusban játszanak, hogyha előtte még nem hangzott el; vagy esetleg ha randira akarod hívni, nem annyira jó ötlet a mozi, de mikor járt utoljára moziban, bár ez a kérdés akkor még talán túl korai, és lehet, hogy vájkálós is túlságosan a privát magánéletében, szóval ezt még inkább nem tudom, csak ha úgy adja a szituáció, szövegkörnyezet, ezt inkább lehet, hogy csak akkor kéne, mert amúgy meg nemnagyon ; azt nemtom. Jelöljétek be egymást fészen, ha fennvagytok , nemtom, miket lehet, én nem nagyon szoktam tényleg ilyeneket csinálni:D XDDD De azért az eleje az szerintem hatásos tudna lenni, csak utána még tudni kéne vele miről beszélgetni:D És én nem tudom, miről tud egy fiú egy lánnyal, meg úgy egyébként általánosságban ember az emberrel:)
Hűha, mintha én írtam volna ki a kérdést. Ugyanígy vagyok. Lassan két éve, szintén. Olyan tulajdonságokkal ruháztam fel, amik lehet hogy nem is ő... csak ő egy picit híresebb, és van báránője. Ez az akadálya annak, hogy nem ismerem meg. De neked van esélyed! Ismerd meg! Sosem tudhatod.. ha nem teszed, jogos a: mi lett volna, ha...
Sok sikert, ha mar nekem nem jött össze.
UI. Tudom, picit durva, de örülök hogy nem vagyok egyedül... 4 év?? Akkor én a 2 évemmel nem is panaszkodom.. azt hittem beteges, és már túl hosszúra nyúlt, de ezek szerint még a 4 év is "egészséges"? Remélem túljutunk valahogy.. viszonzatlan szerelem a legrosszabb..
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!