Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet valamit tenni a szerelem ellen?
Figyelt kérdés
Attól tartok, szerelmes vagyok már több mint fél éve az osztálytársamba. Elég sokat gondolok rá és most hogy újra elkezdődött a suli így sajnos még többet... Nagyon rossz érzés. Én nem akarok szerelmes lenni. Nem lehet vmit tenni ellene?
16/f
2017. szept. 15. 19:09
1/4 anonim válasza:
Nem tudom, milyen a jelenlegi viszonyotok, de a plátói szerelemnél minden jobb, szóval próbálj közeledni felé, ismerd meg jobban és lehet viszonozza.
Ha nem, akkor viszont keresni kell valamit, ami elvonja róla a figyelmed és szép lassan el fog múlni az érzés idővel.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy visszautasítana, jóba vagyok vele, csakhogy ÉN nem akarok semmiféle szerelmet. Próblom valamivel lekötni magam de van hogy már álmomban megjelenik... ez inkább már beteges.
2017. szept. 15. 19:26
3/4 DollarDog válasza:
Ha bejön neked, és szinte mindig csak ő jár a fejedben, akkor miért nem akarsz kapcsolatot?
Ez körülbelül olyan hogy éhes vagy, de te semmi áron nem fogsz enni!
4/4 anonim válasza:
Ha mindenképp ezt akarod mondd el neki! Mi van ha a lány is szeret téged? Könnyebb lesz ha tisztázzátok és ő sem szenved többet ezen ezen. Viszont ha ő meg nem utasítana vissza akkor egy próbát miért ne érne meg? Néha a nem tervezett dolgok a legjobbak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!