Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LauraBh kérdése:
Egy suliba járás elég ok az ellen hogy azzal legyél akit szeretsz?
Figyelt kérdés
1 ève vagyunk hol együtt hol külön de mindig vissza talàlunk egymàshoz de csak a kavaràsig jutunk el . Mindig azzal jön ,hogy amig egy suliba jarunk addig nem akar semmit. Mèg fèl èvig jàrunk egy suliba de õ össze fog szedji valakit ez idõ alatt sõt màr most alakul neki de közben mi kavarunk ès olyan mintha együtt lennènk de mègsem.2017. okt. 10. 16:42
1/3 anonim válasza:
Ez ostobaság. Még azt valamennyire megértem,ha osztálytárs lenne,de ez,főleg,hogy bezzeg mással összejönne...szerintem csak kihasznál.
2/3 A kérdező kommentje:
Tényleg szeret enem mert mindenkinél jobban ismerem és ilyen közel még senkit se engedett magához. Viszont mivel már annyiszor mentünk szét és jöttünk össze hogy a suli rossz szemmel néz ránk és emiatt megértem mert én se akarom hallgatni majd a pletykákat de inkább hallgatom minthogy ne legyek vele illetve hogy ő mással legyen
2017. okt. 10. 21:29
3/3 Gombos Zsolt(Jeti) válasza:
Miért kell foglalkozni azzal,hogy mit gondol-mond bárki ?!Milyen pletykák lennének?!Ha komolyan gondoljátok,legyetek együtt és kész... Neked-Nektek legyen jó,a más véleménye le van tojva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!