Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tehet ilyet a szülő a...

Hogy tehet ilyet a szülő a gyerekével?

Figyelt kérdés
A szüleim gyerekkoromban szerintük el kényeztettek, ami szerintem nem igaz! Amint felcseperedtem, jöttek az irreális elvárások, amiknek nem voltam hajlandó megfelelni, sokszor kiabáltak velem, elhordtak mindennek, de arra jó voltam, hogy felvetessenek hitelt velem, illetve mindig elvegyék a fizetésemet, úgy hogy én fizettem egyedül a hitelt, amit ők csak úgy elköltöttek, de még ekkor is mindig mindenkinek elhordtak, illetve lehordtak, hogy én sehol sem tartok az életben, ami az ő hibájuk, mert tanítattni sem akartak rendesen, csak az érettségiig támogattak, de azt is felhántorgatják meg hogy fel lettem nevelve. 26 évesen kiadták az utamat, húzzak el albérletbe, alug tudom magam fenntartani, tönkre tették az életemet

dec. 10. 09:34
1 2 3 4 5
 31/45 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Ilyenkor keres az ember valami kulimunkat atmeneri idoszakra pl a fenyoarusoknal vagy a nagybani piacon...
dec. 10. 18:51
 32/45 A kérdező kommentje:
Nem ilyen egyszerű ez
dec. 10. 19:04
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
Dehogynem, csak te vagy életképtelen.
dec. 10. 19:08
 34/45 A kérdező kommentje:
Miért is lennék az?! Egyedül fenn tartom magam kevés pénzből!
dec. 10. 19:10
 35/45 Grizesteszta ***** válasza:
100%
#34: Ha fenntartod magad, akkor semmi gond, fog telni a januari albi dijra is.:)
dec. 10. 19:20
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Ha havonta kiírod ezt kérdést megoldódik a problémád?

Javaslom próbálj meg pénzt szerezni valahonnan. Elmész vérplazmát adni, 50Ft-os palackokat gyűjtesz a kukákból, a valakitől megpróbálsz kaját kérni...

dec. 10. 19:34
 37/45 anonim ***** válasza:
100%
Állandóan itt hisztizel a saját hibáidat miatt, minden problémádat másokra fogod. Hányadik kérdésed ez? Minimum a huszadik.
dec. 10. 19:38
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Mondtam már, felhívsz egy ügynökséget, közvetítsenek ki. Kaja, szállás adott, csak dolgoznod kell. Nem linkelek, mert nem akarok reklámot csinálni, de én így indultam el. Valószínűleg azért, mert én akartam. Szép is lenne, ha évek óta itt sírnék a megoldásért.
dec. 10. 19:40
 39/45 A kérdező kommentje:
Voltam külföldön, a mocskos közvetítő ügynökség felmondott nekem, nem megyek megint a bizonytalanságba
dec. 10. 21:30
 40/45 anonim ***** válasza:

Hiszti hiszti hiszti. Akkor egyél lúgot, az majd megszabadít.

Komolyan ennyire életképtelen vagy? Megérdemelnéd, hogy az utcára kerülj, akkor megtanulnàd milyen tényleg magadra hagyottnak és tehetetlennek lenni.

dec. 10. 21:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!