Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tehet ilyet a szülő a...

Hogy tehet ilyet a szülő a gyerekével?

Figyelt kérdés
A szüleim gyerekkoromban szerintük el kényeztettek, ami szerintem nem igaz! Amint felcseperedtem, jöttek az irreális elvárások, amiknek nem voltam hajlandó megfelelni, sokszor kiabáltak velem, elhordtak mindennek, de arra jó voltam, hogy felvetessenek hitelt velem, illetve mindig elvegyék a fizetésemet, úgy hogy én fizettem egyedül a hitelt, amit ők csak úgy elköltöttek, de még ekkor is mindig mindenkinek elhordtak, illetve lehordtak, hogy én sehol sem tartok az életben, ami az ő hibájuk, mert tanítattni sem akartak rendesen, csak az érettségiig támogattak, de azt is felhántorgatják meg hogy fel lettem nevelve. 26 évesen kiadták az utamat, húzzak el albérletbe, alug tudom magam fenntartani, tönkre tették az életemet

dec. 10. 09:34
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
86%
Kitépték a kezedből vagy hogy vették el?
dec. 10. 12:19
 12/45 anonim ***** válasza:
84%
Meddig akarod még gyerekesen a szüleidet hibáztatni a saját sikerrelenseged miatt? Ki tartott vissza hogy jelentkezz egyetemre, ahol igényeltel volna kollégiumot? Ha jól tanulsz, ingyen van az egyetem. Mlette dolgozhattal volna és nem függtel volna senkitől. Csak ehhez kellett volna egy kis lemondás a kényelemrol mi? Meg nem lett volna szabadidőd. Cserébe nem ragadtál volna bele a mártír szerepben. A saját sorsodat te alakítod. Mások nevelő intézetben nőnek fel vagy épp a 10. nevelő szulonel mégsem nyavajognak ennyit.
dec. 10. 13:16
 13/45 anonim ***** válasza:
57%
Miért adtad oda a pénzed?
dec. 10. 13:31
 14/45 anonim ***** válasza:
78%

Saját számlát nyitsz 18 évesen, oda megy minden. Ahhoz nem nyúlhat senki, csak a te engedélyeddel.

Te önként adtad oda a pénzedet, nem vették el. Legyen már eszed.

Évek óta nyavalyogsz itt, unalmas ez már.

dec. 10. 13:31
 15/45 anonim ***** válasza:
82%

10/14 A kérdező kommentje:

Hogy tudtam volna külön menni?! Ha mindig elvették a pénzem?!

Pl úgy ahogy én.

Augusztus elején beléptem munkába, szeptemberben a fizetesembol béreltem egy szoba konyhás kis lyukat, és leleptem (oké, a tulaj nem kért előre pénzt, ez volt a szerencsém)

Anyámék meg hiába háborogtak, vissza se néztem.

dec. 10. 14:10
 16/45 anonim ***** válasza:
100%

A hitelt te vetted fel. Jobban jártál volna, ha már akkor elköltözöl. Ez van.

Azt írod, hogy "mégiscsak a szüleim.."- na pont itt szúrják el sokan, te veled is azért sikerült hitelt felvetetni, mert így gondolkozol. Attól, hogy megcsináltak, még nem jogosítja fel őket, hogy anyagilag kihasználjanak.

Majd ha pelenkázni kell őket és társai, akkor megint elővesznek, te pedig majd rögvest ugrasz, mert hát mégiscsak a szüleid.

Nem vagy talpraesett, nem tudsz kiállni magáért, ezért is tartasz az életben ott ahol.

dec. 10. 14:10
 17/45 Grizesteszta ***** válasza:
100%
Kérdező, te vagy az, akinek 94 ezer forintja marad, miután kifizet mindent? És aki nem megy külföldre, mert ott már nem éri meg dolgozni? Meg aki nem tud főzni, de csirkét eszik brokkolival minden nap? Ha igen, örömmel üdvözöllek, jók kuncogtam annak idején; remélem, ez is lesz olyan szórakoztató!
dec. 10. 14:35
 18/45 anonim ***** válasza:
100%
Meg is bolondultál közben? Meddig akarsz még kérdéseket írni? Nőlj már fel. Felkeresel egy ügynökséget, közvetítsenek ki külföldi munkára, ott félreteszel pénzt és abbahagyhatod a nyafogást. Milyen felnőtt férfi/nő vagy te? Hogy nézel tükörbe?
dec. 10. 14:38
 19/45 Grizesteszta ***** válasza:
87%
#18:O meg nem felnott, 30 evesen gyereknek erzi magat.:)
dec. 10. 14:48
 20/45 anonim ***** válasza:
100%

Te még mindig itt tartasz?

Kb 1 hónapja folyamat olvasom a kérdéseidet....

Neked pszichológus kell, ember...

dec. 10. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!