Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tehet ilyet a szülő a...

Hogy tehet ilyet a szülő a gyerekével?

Figyelt kérdés
A szüleim gyerekkoromban szerintük el kényeztettek, ami szerintem nem igaz! Amint felcseperedtem, jöttek az irreális elvárások, amiknek nem voltam hajlandó megfelelni, sokszor kiabáltak velem, elhordtak mindennek, de arra jó voltam, hogy felvetessenek hitelt velem, illetve mindig elvegyék a fizetésemet, úgy hogy én fizettem egyedül a hitelt, amit ők csak úgy elköltöttek, de még ekkor is mindig mindenkinek elhordtak, illetve lehordtak, hogy én sehol sem tartok az életben, ami az ő hibájuk, mert tanítattni sem akartak rendesen, csak az érettségiig támogattak, de azt is felhántorgatják meg hogy fel lettem nevelve. 26 évesen kiadták az utamat, húzzak el albérletbe, alug tudom magam fenntartani, tönkre tették az életemet

dec. 10. 09:34
1 2 3 4 5
 1/45 Vuk-91 ***** válasza:
39%
Szerintem Nárcisztikus szüleid vannak, akik haszon reményében nemzettek. Az ilyen embereket jó minél hamarabb kivágni az életedből. Persze ez nem lesz könnyű.
dec. 10. 09:44
 2/45 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy mégiscsak a szüleim
dec. 10. 09:58
 3/45 anonim ***** válasza:
90%
"mégiscsak a szüleim" - amíg itt tartasz, addig nincs miről beszélni, és kár költői kérdéseket feltenned ...
dec. 10. 10:11
 4/45 anonim ***** válasza:
96%
Kár a sokadik kérdést feltenni, amikor nem fogadod meg a válaszokat
dec. 10. 10:20
 5/45 Vuk-91 ***** válasza:
90%
Hiába a szüleid ha így bánnak veled.
dec. 10. 10:37
 6/45 anonim ***** válasza:
93%
Tegnap írtál ki egy kérdést - azt törölték végül? Mert pl már jelentettem, ez nagyjából a 150. kérdésed a semmiről.
dec. 10. 10:37
 7/45 anonim ***** válasza:
96%
Ötös, a szülők elég sokáig tűrték a gyerekük hülyeségét, és nyilván okkal küldték már el 27 évesen albérletbe, csak ezt a kérdező következetesen elfelejti leírni. 😁
dec. 10. 10:39
 8/45 anonim ***** válasza:
86%

Eddig kb 5 kérdésedre válaszoltam. Mindegyikre ugyanazt írtam tartalmilag.

A szüleid nem voltak jó szülők. De te is hülye voltál, mert felnőttként másnak felvenni hitelt a tudatlanság netovábbja. Lehet szidni a szüleidet, de téged jobban lehet hibáztatni. Felnőtt voltál/vagy de a pénzügyi tudatosságod egy 10 évesé.

Talán jól jártál, hogy albérletben élsz. Így talán nem követsz el még nagyobb pénzügyi baklövést, ha a szüleidtől távol vagy.

Hiába írod ki a kérdésedet havonta, akkor sem lesz jobb. A szüleid rossz szülők, te meg hülye voltál. Tanulj a hibáidból, ne foglalkozz a szüleiddeel és próbálj meg talpraállni (+nyafi befejezve).

dec. 10. 10:45
 9/45 anonim ***** válasza:
76%

Nyifinyafi jajajaj. Hitelt felvetetni nem lehet. Aláírtad, a te hülyeséged.

Elege nem értem, hogy mi a francnak maradtál a nyakukon 26 éves korodig. Felvételi, egyetem, koli, diákmunka, agyő világ szevasztok szülők, a soha viszont nem látásra.

Kit érdekel, mit csináltak?

dec. 10. 11:56
 10/45 A kérdező kommentje:
Hogy tudtam volna külön menni?! Ha mindig elvették a pénzem?!
dec. 10. 12:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!