Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy tehet ilyet a szülő a...

Hogy tehet ilyet a szülő a gyerekével?

Figyelt kérdés
A szüleim gyerekkoromban szerintük el kényeztettek, ami szerintem nem igaz! Amint felcseperedtem, jöttek az irreális elvárások, amiknek nem voltam hajlandó megfelelni, sokszor kiabáltak velem, elhordtak mindennek, de arra jó voltam, hogy felvetessenek hitelt velem, illetve mindig elvegyék a fizetésemet, úgy hogy én fizettem egyedül a hitelt, amit ők csak úgy elköltöttek, de még ekkor is mindig mindenkinek elhordtak, illetve lehordtak, hogy én sehol sem tartok az életben, ami az ő hibájuk, mert tanítattni sem akartak rendesen, csak az érettségiig támogattak, de azt is felhántorgatják meg hogy fel lettem nevelve. 26 évesen kiadták az utamat, húzzak el albérletbe, alug tudom magam fenntartani, tönkre tették az életemet

dec. 10. 09:34
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
85%
#19 Nem tudom megérteni. Én annakidején rendszeres kezelést igénylő betegséggel mentem el luxushajókra dolgozni, mert előbbre akartam haladni az életben. Mindenre van megoldás, ha akarja az ember. Én ezért nem tudom megérteni az ilyen kérdezőket. Mi tartja vissza, hogy elrendezze az életét? Valószínűleg igaza van az utolsónak, ide már elmeosztály kell vagy ketrec.
dec. 10. 15:10
 22/45 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy egy szerencsétlen vagyok, de ezt dobta nekem a gép.
dec. 10. 15:37
 23/45 anonim ***** válasza:
83%
Nem ezt dobta a gép, egyszerűen csak mártírkodsz, mert egy lusta kis szar vagy, aki nem akar semmit tenni, hogy jobb legyen az élete.
dec. 10. 15:41
 24/45 anonim ***** válasza:
80%

Azok a szerencsétlenek, akik tátott szájjal bámulják, hogy mit "dob a gép".

Aki meg nem szerencsétlen, az fogja magát, és bármit kaptak, azt bővítgetik és/vagy felhasználják.

Te például itt élsz Európa közepén. Oké, nem kolbászból fonják a kerítést, de lehettél volna gyermekrabszolga is, vagy csak simán egy éhező hajléktalan. Na, abból tényleg nehéz kivergődni. De neked van egy csomó lehetőséged.

dec. 10. 15:41
 25/45 anonim ***** válasza:
100%

Azért élsz így, mert élvezed, jó neked. És azért írsz kérdéseket, mert minden nap hallatni akarod, hogy milyen jó neked.

Ha nem lenne jó, már változtattál volna.

dec. 10. 15:47
 26/45 anonim ***** válasza:
84%

Jaj édes bogaram, ha leírnám, hogy én mi mindenen mentem keresztül az életben.. Néhány apró részlet: fizikai- verbális erőszak, nemi erőszak (ez utóbbi nem otthon), folytonos megalázás- mert úgy éltünk mint a putris cigányok!

Nem volt pénzem, zsebpénzem. Mások levetett ruháit hordtam csak. Tv, rádió, számítógép vagy mobil? LOL.. Ezekről csak álmodozni tudtam. Na meg persze egy putrissal még barátkozni sem akart a többi gyerek.

Szépen külön mentem- kollégium. Onnan egyetem: Bsc, Msc.

Kint élek külföldön, jól keresek, férjnél vagyok és úton az első babánk.

Tudod ha valami nem jó, akkor szépen teszel érte, hogy jobb legyen. Te csak panaszkodni tudsz és heti szinten kiírni ugyanazt a kérdést.

dec. 10. 16:33
 27/45 anonim ***** válasza:
84%
26 innen is hatalmas TAPS és meghajlás! Ez az igazi élet, amikor igenis te irányítasz, te vagy a magad ura. Ez az igazi példa mindenkinek!
dec. 10. 16:38
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
Már megint te? Még mindig nem sikerült kezeltetni magad?
dec. 10. 17:04
 29/45 anonim ***** válasza:
100%
#29 szerintem egyedül még arra se képes, hogy egy telefonhívást elindítson. Hogy kezelnék így? Meg amúgy se akarná, megfelel ez így neki.
dec. 10. 17:23
 30/45 A kérdező kommentje:
Nem felel meg, de nehéz a kiút, fizetnem kell az albérletet, ráadásul elvesztettem a munkám két hete, és csak most csütörtökön tudok elhelyezkedni, nagyon kevés pénzem lesz januárban, lehet ki sem tudom fizetni az albérletet
dec. 10. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!