Hogy tehet ilyet a szülő a gyerekével?
Azok a szerencsétlenek, akik tátott szájjal bámulják, hogy mit "dob a gép".
Aki meg nem szerencsétlen, az fogja magát, és bármit kaptak, azt bővítgetik és/vagy felhasználják.
Te például itt élsz Európa közepén. Oké, nem kolbászból fonják a kerítést, de lehettél volna gyermekrabszolga is, vagy csak simán egy éhező hajléktalan. Na, abból tényleg nehéz kivergődni. De neked van egy csomó lehetőséged.
Azért élsz így, mert élvezed, jó neked. És azért írsz kérdéseket, mert minden nap hallatni akarod, hogy milyen jó neked.
Ha nem lenne jó, már változtattál volna.
Jaj édes bogaram, ha leírnám, hogy én mi mindenen mentem keresztül az életben.. Néhány apró részlet: fizikai- verbális erőszak, nemi erőszak (ez utóbbi nem otthon), folytonos megalázás- mert úgy éltünk mint a putris cigányok!
Nem volt pénzem, zsebpénzem. Mások levetett ruháit hordtam csak. Tv, rádió, számítógép vagy mobil? LOL.. Ezekről csak álmodozni tudtam. Na meg persze egy putrissal még barátkozni sem akart a többi gyerek.
Szépen külön mentem- kollégium. Onnan egyetem: Bsc, Msc.
Kint élek külföldön, jól keresek, férjnél vagyok és úton az első babánk.
Tudod ha valami nem jó, akkor szépen teszel érte, hogy jobb legyen. Te csak panaszkodni tudsz és heti szinten kiírni ugyanazt a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!