Bunkóság lenne, ha apámat nem hívnánk meg?
Figyelt kérdés
Barátommal tervezünk összeházasodni, most kint élek vele Angliába. Röviden annyi, hogy ő egyébként izraeli származású, de kezdetektől fogva Angliában él, neten ismertük meg egymást. Viszont apám sorozatosan zsidó poénokkal árasztja el és az a legrosszabb, hogy azt hiszi, hogy vicces.. Barátom nem veszi magára és nem sértődik meg, azért szóltam neki, hogy fejezze be, de apám tipikusan olyan ember, hogy az egyik fülén be, a másikon ki.. Másrészt barátom videojáték-fejlesztőként dolgozik és apám szerint az nem munka és konkrétan leingyenélőzte.. Pl barátom minden évben decemberben szokott kapni karácsonyra plusz pénzt a cégétől és apám tavaly is irigykedő megjegyzéseket tett rá emiatt. Szüleim nem igazán beszélnek angolul, így mindig én fordítgatok, de apám sokszor random arab szavakkal próbált vele dumálni, barátom az elején nem foglalkozott vele, de most már kezdi zavarni. Szóval ők ketten nem igazán jönnek ki és emiatt elgondolkoztunk, hogy jobb lenne, ha inkább nem hívnánk el, viszont apám biztos, hogy óriási problémát csinálna belőle..nov. 29. 19:34
11/14 anonim válasza:
Ne foglalkozz vele hogy ki mit tart bunkóságnak. Ha így viselkedik ne hívd meg. Elvégre pont életed választottját sértegeti. Csak magának köszönheti ha nem lehet ott. Ha nem képes felfogni hogy neked ez mennyire fáj akkor így járt. Én biztos nem hívnám meg. Ha meg anyám azzal zsarolna hogy akkor ő sem jön el, az sem érdekelne. Ha nem képes kiállni a gyereke mellett akkor ő sem érdemli meg hogy ottlegyen.
12/14 anonim válasza:
A ti esküvőtök a ti életetek. Nem másoknak kell megfelelnetek.
Magyar esküvőkön szoktam dolgozni. Néha kiakasztó sok szülő mit képzel, hogy mit engedhet meg a gyereke esküvőjén.
Szóval nem bunkóság.
13/14 anonim válasza:
Olyan kamu ez a kérdés, mint az atom, ne dőljetek be:D :D
14/14 anonim válasza:
Szerintem bátran meghívhatod. Ha sok ember lesz ott, nem valószínű, hogy a barátoddal fog a nagy napon élcelődni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!