Kivel volt már ilyen?

Figyelt kérdés
Volt olyan, hogy anyukátok vagy apukátok megígérte, hogy eljön mondjuk oviba anyáknapi vagy bármilyen műsorra, vagy sulis előadásra/ballagásra vagy bármi ilyenre, és valami "roppant fontos dolog" miatt, vagy egyéb okból nem ment el. (És mondjuk nem is szólt, vagy ilyenek)

nov. 17. 14:15
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
81%

9-hez: A ballagás még a felnőttek szemében is valóban nagy és egyszeri alkalom. Az én tapasztalatom szerint legtöbbször a szülőnek sokkal fontosabb, mint a ballagónak. Ha ígéretük ellenére erre nem jönnek el a szülők, az szerintem irtózatosan nagy bántás, sértés. Csak úgy lekésni valami barátnővel való csevegés miatt - ez így orbitális szemétség. Megértem a szegény kislányt, akinek a saját anyja így tönkretette az életének egy fontos, szép eseményét.

(Közben meg biztos szemére hányja majd százszor, mennyi sok pénzébe került a lánya ballagása ... )

Húhhhh - felment bennem a pumpa.

nov. 17. 19:52
 12/25 anonim ***** válasza:
90%
11 vagyok: bocsánat! SZALAGAVATÓ . (Valamiért átállt az agyam a ballagásra. )
nov. 17. 19:55
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
Durva, hogy a barátnője fontosabb, mint a gyereke. Milyen szülő az ilyen?
nov. 17. 20:09
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen 7es ❤️🙂
nov. 17. 20:31
 15/25 A kérdező kommentje:

Nekem egyszer anya egy műtétre nem tudott bejönni, DE megkérte a kereszt anyám. Nem haragszom rá. Ez most így a 10-esről jutott eszembe. :))

És amúgy tök igazad van 11es. Most nem beszél az anyjával, de az anyukája az elején nem is értette, hogy most mi ezzel a baj, de mostmár kezdi felfogni, és próbálja kibékíteni őt. Én is nagyon haragszom rá, ha még a csaj. :(

nov. 17. 20:36
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Apám élete abból áll, hogy ígérget, aztán persze mindig "elfelejti", hogy mit mondott.

Igazából, mondjuk úgy, megszoktam, és most már én is így állok őhozzá.

nov. 18. 08:05
 17/25 anonim ***** válasza:
57%
9-es: remélem, barátnődnek majd lesz annyi esze, hogy ilyen donorokért nem kapar majd családos anyaként és ha lehet, a gyerekeit sem fogja bemutatni a szüleinek. Milyen ez már, hogy késel a szalagavatóról, majdnem az egészet lekésed, ráadásul a gyerekedét és még utána beesik anyád barátnője, akit ilyenkor kell meghívni, ahelyett, hogy máskorra hívnál, mert még az is fontosabb a láynodnál. Pfejjj!
nov. 18. 16:15
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Javítom a 19-es kommentet: lekésni a saját gyereked szalagavatóját, csak mert a barátnőd, akit te választasz, fontosabb, mint a gyerek, akit megszültél és annyi nincs benned, hogy legalább máskor fussatok össze... Na, az ilyen donor köpjön egyet a levegőbe és álljon alá, de komolyan...
nov. 18. 16:17
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
13: az ilyen nem szülő, hanem köpedék...
nov. 18. 16:17
 20/25 anonim ***** válasza:
85%
15: én lehet megmondanám anyám barátnőjének: "Kati néni, ismerje el, hogy ezt nagyon elbaxta és inkább szálljon magába békítgetés helyett. És örüljön, ha majd a Zselyke(bármilyen női névvel behelyettesíthető) nem baxxa majd be a legszarabb elfekvőbe, ha már pelusra szorul./Kati, lásd be, hogy nagyon elbaxtad, békítgetés helyett szállj magadba és örülj, ha majd a barátnőm szóba áll veled, ha majd lesz saját családja, vagy hogy kaosz majd tőle egyáltalán egy képeslapot évi 2-3 alkalommal. Mert én tuti nem tenném ezek után..." Persze, ha anyuka kontóján több is van, arra szánom ezt a roastot. Bár ilyenkor sanszos, hogy az ilyen donornak volt még csomó ilyen húzása, csak a barátnő itt akadt ki igazán, tök jogosan.
nov. 18. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!