Akinek nincs jó kapcsolata a szüleivel, és családja sincs, kivel/hogy tölti a karácsonyt?
A Szentestét itthon töltöm a párommal, kb ez az egyetlen alkalom az évben, amikor főzök, sütök. Idén a menü fácánleves, roston sült kacsamell egy különlegesebb mártással és sült édesburgonya, valamint aszalt szilvával és füstölt sajttal töltött csirkemell és görög saláta. A desszertek már készen vannak, van 3 fajta bejgli (mákos, gesztenyés, diós), almás-fahéjas kuglóf, flódni, zserbó, hókifli és mézes, tiramisu, ferrero szelet és sajttorta, eperöntettel. Első nap itthon leszünk, 2. nap a szüleihez megyünk és onnan pedig wellnessezni pár napra kettesben.
Attól, mert a szüleimmel nincsen jó kapcsolatom, az nem jelenti azt, hogy magát az ünnepet sem szeretném. Nagyon sokáig szingli voltam, annak ellenére már december első hetében feldíszítettem a lakást, a fát is és a karácsonyt magát mindigis szerettem. Csak általában elutaztam valahová, vagy a legjobb barátnőmékkel ünnepeltem. Sokkal jobb volt úgy, mintha kényelmetlenül, feszengve kellett volna töltenem a "szeretet ünnepét" a szüleimmel.
Szia, egyedül élsz?
Én szüleimmel nem tartom a kapcsolatot évek óta. Nekem van férjem és egy kisfiunk, így nem egyedül vagyok.
Ha nincs párod, én olyan barátom/barátnőmmel tölteném az ünnepeket, akik szintén szinglik. A karácsony nem kifejezetten a szülőkről szól. Azokkal töltsd, akikkel jól érzed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!