Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért érzi "fenyegetésnek" a...

Miért érzi "fenyegetésnek" a szülő vita kapcsán, ha azt mondom, akkor veszek egy házat hitelre és elköltözöm?

Figyelt kérdés

Nincs párom jelenleg, otthon élek. Mostanában sokszor megkapom édesanyámtól, hogy másokhoz képest semmi vagyok, milyen égő neki, hogy nem vagyok házas, nincs unoka. Mit szólnak az utcában stb.

Más, aki butább meg csúnyább, kell valakinek én meg okosan meg szépen senkinek.

Hozzáteszem a vita azért pattant ki, mert megint nem sikerült egy vizsgám, ami persze nálam "hülyébbeknek" előbb megvan.

Mondta, hogy önállóan, saját életet saját gondokkal kellene élnem.

Erre mondtam szépen, hogy veszek fel hitelt és veszek valami lakást. Mire ő, hogy ne fenyegessem.

Őszintén nem tudom, nem értem miért éli ezt meg fenyegetésnek?

nov. 16. 23:35
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
31%

Szerintem az a legkevesebb hogy miért használta a fenyegetes szót. Semmi gond nincs azzal ha elkoltözöl, a hitellel sincs. Ha van önerőd akkor jó ötlet, mert alberletre is kiadnád azt a pénzt, csak úgy nem a saját lakásodba raknád.

További válaszhoz jó lenne tudni hogy hány éves vagy. És dolgozol-e, ha igen akkor mennyit, esetleg teljesen anyukád tart el.

Mondjuk nem értem miért érdekli hogy mit gondol az utca. Engem nem szokott érdekelni hogy melyik szomszéd mot csinál, szerintem őket sem érdekli hogy velem mi van. Ez a családi élet kiteregetése a faluban jellemző.

nov. 17. 10:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ironizált anyukád.
nov. 26. 12:29
 13/13 A kérdező kommentje:

Önalló keresetem van, fiatal felnőtt vagyok.

Igazából jogsiról van szó. Nem tehetek róla, hogy nem a legtehetségesebb vagyok. Bezzeg minden hülyének elsőre megvan szöveg erre irányul.

nov. 26. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!