Ezt így bevállalnátok?
Gondozná őket a halál.
Ki nem szarna a házra?
Én biztosan otthagynam őket mint szart a fűbe.
5
Azért erre nem tenném le a nagy esküt.
A többet segítővel szoktak eltartásit kötni, és akkor mindent visz. Több ilyen van az ismeretségi körömben. (Anyámból is simán kinézem, bár én egy fél panel áráért akkor sem csicskulok).
Nem vállalnám be
Nem ér ennyit az a kis házikó, hogy megnyomorodjak mellette lelkileg, mentálisan és fizikailag is
Amúgy nem kötelességed gondoskodni róluk csak mert a szüleid. Úgyis ők húzzák a rövidebbet ha re bedobod a törülközőt.
Ők csak veszteni tudnak, míg te csak nyerni.
Már így is többet tűrtél mint sokan mások tennék.
Válaszolók, milyen örökségről beszéltek? A helyzet az, hogy a szülőknek van egy vagyona, ház, stb, ami az övék, és el is kártyázhatják, hogyha akarják, vagy bármi.
Kérdező: nem érdekelne - különben is, mit kezdesz egy házzal az agglomercáió-nak nevezett halál fszán? Én menekültem az aggl-ból, olyan környékre, ahol nem: óránként jár a busz és örülhetsz neki - szituáció volt.
Ha jó lenne a viszony, szívesen. De ilyen áron nem. Ezek alapján ez állandó zsarolás lesz és az első sértődésnél, ha nem ugrálsz pont úgy, ahogy szeretnék, úgyis ki fognak tagadni.
Egyébként amíg élnek - és ez lehet még 100 éves korukig ugye, ami tipikusan ilyenkor szokott lenni - tényleg eladhatják, elajándékozhatják, köthetnek a szomszéddal eltartási szerződést, ráírathatják az egyházra, elmehetnek az árából öregotthonba... stb. Automatikus öröklés csak akkor van, ha nincs végrendelet, ami másképp rendelkezik. Utána persze van, amit meg tudsz támadni x. éven belül, de az már kétesélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!