Anyám csesztet, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Anyám nem veszi észre magát, 50kg-ról 52kg lettem. És ezzel elkezdett cseszegetni, hogy vigyázzak az alakomra meg ilyenek, mondtam, neki, hogy engem ez zavar megminden, de hát nem veszi észre magát, tippek, hogy mit csinálhatnék?nov. 10. 11:43
11/18 anonim válasza:
#10,Nem zavar, hogy ez egy kamukérdés? Ugyanebből kb.50-et írtak ki az elmúlt két hónapban.
Mindenhol 50 kilós tinilányokat csesztet az anyjuk, az anyósuk, a nagymamájuk vagy a nagynénjük, esetleg a 10 éves csontsovány unokát a súlya miatt.
Ezeket egy megkeseredett nőgyülölő írja ki az idősebb nők lejáratásának céljából.
12/18 A kérdező kommentje:
11. Szerinted. De ez képzeld, nem kamu...Sajnos...És ha ez nem lenne, akkor nyílván nem kérnék tőletek segítséget, de higyj amit szeretnél...
nov. 10. 16:16
13/18 anonim válasza:
Kérdező, csak te tudod, hogy anyukádnak miért olyan fontos az a két kiló rajtad. Én 50 kilósan és 52 kilósan is soványnak tartalak. De ha sportolsz valamit, ahol fontos a súly, vagy manökennek készülsz, akkor lehet a sikereidet vagy karrieredet, a jövődet félti.
14/18 anonim válasza:
honnan tudja h mennyi vagy ? mérd meg magadnak neki meg ne mondj semmit vagy ha kérdi akkor azt h annyi mint eddig és kész
szenvedjen máson, és jegyezd meg h rá is felszaladt pár kilo de azok a hurkák arik amugy btw
15/18 anonim válasza:
Mit szeretne? Hogy csontváz legyél? Es a koporsó állna jól neked?
Micsoda egy agyatlan ribi, ne törődj vele, csak saját magaddal!
17/18 anonim válasza:
Talán attól fél anyukád, hogy ha tovább hízol, akkor nőiesebb leszel, mint ő.
18/18 anonim válasza:
175 centi vagy és 50kg? Inkább magadnak süssél palacsintát, meg nekem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!