Miért kell szegény nővéremet csesztetni ezzel? 17.f
Nővérem 19 éves és ki szőkítette a haját a saját pénzéből de a szüleink nem hagyják nyugton.
Mindennap megkapja, hogy egy hülye, hogy roncsolja a haját ezzel meg, hogy miért nem jó neki az a haj amit adott neki a jó isten meg stb stb.
Szegény nővérem már sírva aludt el, hogy miért nem tud nyugodtan az lenni aki.
Ráadásul arról nem beszélve, hogy gyönyörűen áll neki egyébként a szőke haj.
Nyilván mindenki tudja, hogy a szőkítés a legroncsolóbb de olyan jól áll neki, hogy ég és föld a különbség ezt minden túlzás nélkül írom ha összehasonlítom az eredeti hajszínét a mostanival.
Eredetileg barna a haja és akkor is szép volt de így meg főleg.
Én azt gondolom, hogy vannak ilyen dolgok.
Az ő arcához szeméhez és az egész kinézetéhez egyszerűen a szőke áll legjobban még ha ez nem is teljesen egészséges.
Én is ezt csináltam volna a helyében.
Szüleink erre annyit mondtak, hogy igen? És ha valakihez az passzol nagyon, hogy cigi van a szájában akkor feltétlenül dohányozzon?
Azért ez szerintem egy nevetséges ellenérv.
Az egy dolog, hogy elmondják a véleményüket egy kozmetikai beavatkozásról, de az undorító, hogy bántóan teszik ezt. Mégsem a fél karod (vagy az arcod) tetováltattad ki, és ha elszarod a hajad, akkor az majd (remélhetőleg) újra kinő. De még tök-kopaszon is el kéne hogy fogadjanak!
Szerintem sokat tehetnek afelől is, hogy nem voltál elég boldog az eredeti hajszíneddel. Itt az idő, hogy nagyon mélyen átgondold a jövőbeli viszonyotokat. Úgy érzed, hogy feltétlenül szeretnek? Vagy csak "divat volt a gyerek házikedvencnek" felfogásból lettél családtag?
Ja, bocsánat - személyesen a nővérednek fogalmaztam meg a választ, mert később tértem vissza válaszolni.
Remélem, hogy majd képesek lesztek normálisan megbeszélni a dolgokat a családban. Mégsem egy nyelvhasításról - vagy meddőséget, elhaló mellbimbókat és anorgazmiát okozó nem-váltó műtétről van szó. Ha nagyobb baj lesz belőle, egy paróka majd megoldja a problémát - mely már bármilyen színű lehet!
Magának csinálta a nővéred vagy fodrásznál?
Ha magának, akkor javasold neki legközelebbre a fodrászt (mindenképpen hozzáértőt, aki képzi magát, akár hajgyógyász is), ha szakember csinálja, akkor kevésbé káros a hajának, sőt, egy jó fodrász megmondja azt is, hogyha nem bírja a haja a szőkítést, és nem kéne erőltetni.
Ebbe talán picit a szüleid is belenyugodnának, hogy ha már csinálja, legalább ésszel?
8-as a szőkítés nem festék, hanem a saját pigmenteket "szívja le" (általában hidrogén peroxiddal)
ettől függetlenül, sok nő szőkíti a haját, és még él, szóval... :D
Itt a szülőknek nincs meg a négy kerék, sőt ez kifejezetten mentális abuzus, szóval ha zavar kérdező, állj ki a nővéred mellett és állítsd le a szüleidet.
A szüleid hülyék, ez tény, de a nővéred sem a legélesebb kés a fiókban. :D
Mondjuk max parókát kell viselnie, ha az ő haja így reagál a szőkítésre. Nem is feltétlen első alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!