Aki elmúlt 20, és olyan párja van akit a családja határozottan ellenez..hogy oldjátok meg?
4-es
A kérdésben ott van...
De fontos az ok. Mert ha azért ítéli el a szülőm, mert pl. kínai vagy mit tudom én milyen nemzetiségű a párom, vagy azért ítél el mert leszbikus vagyok, akkor a szülőm a hibás.
De ha én szeretek bele egy nálam 20 évvel idősebb paliba, aki mellettem szédít még 20 másikat csak én nem veszem észre, akkor egyértelműen a szülőmnek van igaza.
Párom 16 évvel idősebb. Család nem örült neki eleinte. Aztán összeköltöztem vele, és hanyagoltam kicsit a családot, meg is mondtam nekik, hogy nem kell beleszólni a dolgaimba. Egy idő után ők kezdtek keresni, azóta is rendszeresen látogatunk mindenkit.
Ennek már 4 éve, és már elfogadták teljesen a páromat.
En tartom el anyámat, szoval ha nem tetszik valami o költözik el a lakasbol.
Nyilvan durva lenen, es megprobalnam marasztalni meg megbekiteni oket de 22 eves vagyok nem 12.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!