17 vagyok 15 évesen egy rosz társaságba keveredtem ahol sajnos raszoktam a herbálra és a fűre, szinte minden nap be voltam állva és nagyon tönkretette a családom.
Volt olyan hogy anyukámnak kellett jönni értem a kórházba mert úgy kiutottem magam és még a mai napig látom hogy csalódott és nem bizik bennem pedig már 6-7 hónapja nem használok semmi sz@rt. Rengetegszer mondta hogy legalább a herbalt tegyem le de akkor is egy f@sz voltam és leuvoltottem és mentem buliba...
Mai napig atnezi a taskamat hogy hátha van benne valami. Hogyan tudnám neki ezt kárpótolni?? Minden nap e-miatt van bűntudatom.
Vegignezte hogy minden jó barátságom szethullott mert csak arra kellettek hogy haza vigyenek beallva. Mostmar nem szeretném minden nap látni hogy csalódott és nem bízik bennem. Gondolkodtam hogy menjünk el csinaltatni tőlem minden hónapba drogtesztet hátha megnyukszik hogy nem élek már velük.
2020. jún. 9. 12:15
1/10 anonim válasza:
A bizalom újra építéséhez rengeteg idő kell. Te 2 évig visszaéltél a türelmével, szeretetével, neki ez lehetett a pokol. Pár hónap alatt nem lehet semmissé tenni a dolgokat, adj neki időt és beszélgess el vele ezekről a dolgokról minél többször.
2020. jún. 9. 12:32
2/10 anonim válasza:
Ez így van, a bizalom helyreállításához időre van szükség. A lényeg, h ne legyél kiakadva ha bizalmatlan veled szemben, v ha érzed, h nem bízik benned. Oka van rá, h így érez... 2 évig ő bizonyított azzal, h kitartott melletted, nem dobott el magától (pedig sok szülő ezt tette volna!) Most neked kell bizonyítanod. Kívánok hozzá sok türelmet és kitartást!
2020. jún. 9. 12:48
3/10 anonim válasza:
Ha jó darabig nem talál semmit nálad és látja hogy tiszta vagy lassacskán de nagyon lassan vissza fog térni a bizalma.
2020. jún. 9. 12:49
4/10 anonim válasza:
Aggódik és aggódni is fog még sokáig, hogy nehogy visszaess. Szerintem ez igazából érthető. Szerintem beszélgessetek sokat.
2020. jún. 9. 12:49
5/10 A kérdező kommentje:
Igen, teljesen megértem és még enis félek h vissza esek de már elkezdtem dolgozni nyári melót hogy lássa hogy igyekszek. Ma este le ülök vele megbeszelni ezeket mert eddig normálisan nm igazán beszéltünk róla hosszabban. Szeretném én is magam mögött hagyni ezt a 1,5-2 évet.
2020. jún. 9. 13:05
6/10 anonim válasza:
Neked kell fejben eldönteni hogy végleg abbahagyod. Minden rendbe fog jönni . Anyukád szeret téged :)
2020. jún. 9. 13:08
7/10 anonim válasza:
Nagyon szeret téged ha minden különösebb bántás nélkül végig asszisztálta ezt a két évet.. Mondd ezt el neki így ahogy leírtad, hogy ezen dolgozol és szeretnél mostmár normális ember lenni. Esetleg kérd meg, hogy fordulhass hozzá, ha úgy érzed, hogy kezdenél meginogni. Ha ennyire akarod, sikerülni fog, fiatal vagy még, ember lehet belőled:) Csak csinálj jól mindent továbbra is, lassan, de biztosan meg fog nyugodni, ha látja hogy rendben vagy
2020. jún. 9. 16:32
8/10 anonim válasza:
Nagyon jól teszed, ha megbeszéled anyukáddal, de ne felejtsd, hogy nemcsak szavak, de TETTEK is vannak. Tetteiddel igazold, hogy megváltoztál. Anyukádnak hatalmas kő esik le a válláról. Bizonyára most is szeret Téged. Érdemeld ki továbbra is a szeretetét és a bizalmát!
Sok-sok sikert kívánok!
Ffi.
2020. jún. 9. 16:41
9/10 anonim válasza:
A szó önmagában semmit nem ér, a tettek mutatják meg az igazat.
Ha két évig romboltad a bizalmát, akkor két évig építened kell utána. Ami azt jelenti, hogy nem simán csak normális vagy, hanem szupernormális, alázatos, kedves, törődő, szorgalmas.
2020. jún. 9. 19:30
10/10 anonim válasza:
Ezen csak az idő segít. Nyilván jó, ha szóban is biztosítod arról, hogy nem szoksz vissza, de idő kell neki is, mire fel tudja dolgozni és helyretenni magában ezeket a dolgokat. Ha látja, hogy tényleg nem esel vissza, lazítani fog majd, de egyelőre legyél vele türelmes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!