Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az elmúlt 1 évben nagyon...

Az elmúlt 1 évben nagyon sokat fájt a fejem, majd később depressziót diagnosztizáltak nálam. A szüleim miatt lehet?

Figyelt kérdés
Apám kint dolgozik külföldön, csak négy hetente jár haza 1 hétre, de az az egy hét gyötrelem számomra. Folyamatosan azt hallgatom tőlűk, hogy 20 évesen mikre nem vagyok jó, még egy kenyeret se tudok megkenni stb. Általában ilyenkor sírással adom ki magamból a feszültséget. A kialakult depresszióz okozhatta az ő viselkedésük? Az orvosomnak mondjam el ezt a feltevésem?

2020. máj. 11. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Vaaagy, költözz el otthonról, hogy ne legyen okuk ilyenekkel szekálni...
2020. máj. 11. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagy te bölcsész véletlen?
2020. máj. 11. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
24%
És tényleg nem tudsz megkenni egy kenyeret sem?
2020. máj. 11. 17:28
 4/5 anonim válasza:
100%
Ez féltésből jön ,aggodalomból, úgy érzik ,hogy nem fogod tudni megállni a helyedet a világban ,csak nem tudják másképp kikommunikálni, támadnak mert segíteni nem tudnak, csak azt érzik ,hogy segítségre van szükséged. Mindenképpen lelki eredete van ,ami gyökerezhet a szüleidben ,benned vagy mindannyitokban, meg kell keresni az okot.
2020. máj. 11. 18:59
 5/5 anonim válasza:
100%
Utolsóval egyetértek. Az én szüleim is szoktak ilyet mondani, de ők is csak jót akarnak. Tudom de mégis olyan formában adják elő hogy néha elgondolkozok hogy lehet komolyan mondják. Ha úgy érzed mondd az orvosnak és törekedj arra hogy bebizonyítsd a szüleidnek hogy nincs igazuk. Mondd nekik is.
2020. máj. 11. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!