Anyám miért nem érti meg, hogy elmúlt a szerelem és szakítani akarok?
5 eve vagyunk együtt, első kapcsolat mindkettőnknek. Ő megcsalt, próbálkoztam elfelejteni, de nem ment, érzelmileg eltávolodtam tőle, már nem várom azt, hogy mikor leszünk együtt, az is idegesit ha hozzámszól kb. Aztán fél éve még rosszabb a helyzet mert megismertem valakit, aki miatt még jobban eltávolodtam tőle, pedig semmi nem volt köztünk és tudom, hogy kevés is az esély,hogy szexnél több legyen köztünk a jövőben.
Anyám szerint nem kéne elhagynom a mostanit mert vele összeházasodhatok és biztos pont az életemben, ha szakítunk akkor meg ki tudja találok-e még ilyent.
Szerinte az sem gond, hogy megcsalt mert a férfiaknál ez elfogadott, nőnek viszont nem szabad félrelépni akármi van. Folyamatosan azt mondogatja, ha elhagyom akkor megnézhetem magam, meg ide nem hozok mást.
Ha megcsalt, akkor nem a szerelem múlt el, hanem tudarosandobta el a kapcsolatot.
Ez kicsit erősebb!
Anyukád butaságokat mond. Ez így nem kapcsolat, Te is érzed. Biztosan találsz majd mást, de én inkább egyedül élném le az életem, mint egy nagy hazugságban. Nem ilyen akarok tanítani a gyerekeimnek, ez nem példa...Meg mi ez, hogy egy férfinek lehet? XD Senkinek sem lehet, az már rég nem kapcsolat akkor.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!