Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem érti meg,...

Anyám miért nem érti meg, hogy elmúlt a szerelem és szakítani akarok?

Figyelt kérdés

5 eve vagyunk együtt, első kapcsolat mindkettőnknek. Ő megcsalt, próbálkoztam elfelejteni, de nem ment, érzelmileg eltávolodtam tőle, már nem várom azt, hogy mikor leszünk együtt, az is idegesit ha hozzámszól kb. Aztán fél éve még rosszabb a helyzet mert megismertem valakit, aki miatt még jobban eltávolodtam tőle, pedig semmi nem volt köztünk és tudom, hogy kevés is az esély,hogy szexnél több legyen köztünk a jövőben.

Anyám szerint nem kéne elhagynom a mostanit mert vele összeházasodhatok és biztos pont az életemben, ha szakítunk akkor meg ki tudja találok-e még ilyent.

Szerinte az sem gond, hogy megcsalt mert a férfiaknál ez elfogadott, nőnek viszont nem szabad félrelépni akármi van. Folyamatosan azt mondogatja, ha elhagyom akkor megnézhetem magam, meg ide nem hozok mást.

2019. aug. 11. 18:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha megcsalt, akkor nem a szerelem múlt el, hanem tudarosandobta el a kapcsolatot.

Ez kicsit erősebb!

2019. aug. 11. 19:02
 2/20 anonim ***** válasza:
98%
Egyáltalán miért beszéled meg anyáddal és miért kérsz engedélyt arra, hogy hogyan foyltass vagy szakíts meg egy kapcsolatot?
 3/20 anonim ***** válasza:
98%
Anyád azt se tudja, mit beszél. Szakíts a barátoddal és lépj túl ezen.
 4/20 Miss Endzsi ***** válasza:
100%
Ne legyél te is abban az esetben, mint édesanyám, hogy 20 év múlva azt kell mondd, ez jutott. Egy rossz párkapcsolatnál sokkal jobb az egyedüllét.
2019. aug. 11. 19:03
 5/20 anonim ***** válasza:
97%
Anyádnak mi köze az egészhez?
2019. aug. 11. 19:03
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád butaságokat mond. Ez így nem kapcsolat, Te is érzed. Biztosan találsz majd mást, de én inkább egyedül élném le az életem, mint egy nagy hazugságban. Nem ilyen akarok tanítani a gyerekeimnek, ez nem példa...Meg mi ez, hogy egy férfinek lehet? XD Senkinek sem lehet, az már rég nem kapcsolat akkor.

25/N

2019. aug. 11. 19:05
 7/20 anonim ***** válasza:
94%
A nagymamám is ilyen am, a szomszéd lánya 32 évesen ment férjhez, de hát az már milyen késő, meg milyen rendes a sráctól, hogy még ilyen idősen is elvette, így nem történt ,,tragédia". Ilyen primitív embereket, nem is értem :(
2019. aug. 11. 19:08
 8/20 anonim ***** válasza:
98%
járjon anyukád vele
2019. aug. 11. 19:09
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a Te életed, nem az anyukádé. Úgyhogy Te döntsél róla, és ne hagyd magad befolyásolni. Mi az, hogy mást oda nem hozol? Külön éltek? Vagy Te a szüleidnél? Ha igen, akkor legfeljebb külön mész, és ennyi. Ne cseszd el az életedet, utálni fogd magad érte.
2019. aug. 11. 19:10
 10/20 A kérdező kommentje:
Úgyhogy tanácsot nem nagyon tudok tőle kérni mert csak gúnyolódik, hogy nagyon hamar kiszerettem belőle meg ilyenek.
2019. aug. 11. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!