Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám miért nem érti meg,...

Anyám miért nem érti meg, hogy elmúlt a szerelem és szakítani akarok?

Figyelt kérdés

5 eve vagyunk együtt, első kapcsolat mindkettőnknek. Ő megcsalt, próbálkoztam elfelejteni, de nem ment, érzelmileg eltávolodtam tőle, már nem várom azt, hogy mikor leszünk együtt, az is idegesit ha hozzámszól kb. Aztán fél éve még rosszabb a helyzet mert megismertem valakit, aki miatt még jobban eltávolodtam tőle, pedig semmi nem volt köztünk és tudom, hogy kevés is az esély,hogy szexnél több legyen köztünk a jövőben.

Anyám szerint nem kéne elhagynom a mostanit mert vele összeházasodhatok és biztos pont az életemben, ha szakítunk akkor meg ki tudja találok-e még ilyent.

Szerinte az sem gond, hogy megcsalt mert a férfiaknál ez elfogadott, nőnek viszont nem szabad félrelépni akármi van. Folyamatosan azt mondogatja, ha elhagyom akkor megnézhetem magam, meg ide nem hozok mást.

2019. aug. 11. 18:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
94%
Ezt a dolgot barátnővel kellene megbeszélned. Anyukádnak nincs köze a dontesedhez, én ezeket meg se beszéltem vele sose.
2019. aug. 11. 19:20
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Még ilyet, a pártodat kellene fognia! Sajnálom, hogy nem számíthatsz rá :(
 13/20 anonim válasza:
97%

Ugyanilyen helyzetben voltam, csak az én "párom" még agresszív is volt, azóta már csak ex. Az anyám szintén ilyen irányítás mániás ember, ha gondolod írj nyugodtan, szívesen beszélgetek :)

27 vagyok amugy

14/20 anonim ***** válasza:
100%

"Anyám szerint nem kéne elhagynom a mostanit mert vele összeházasodhatok és biztos pont az életemben, ha szakítunk akkor meg ki tudja találok-e még ilyent."

Hallod, azért "kedves" anyukád van... Mi az, hogy találsz-e még "ilyent"? Milyent pontosan? Olyat, aki megcsal? :D

Kérdező, anyukádnak nem kell megértenie, elég, hogy te szakítani akarsz, ő pedig kénytelen lesz beletörődni. Ne hallgass rá, ha megpróbálja lerombolni az önbizalmad. Igenis találsz majd jobbat.

2019. aug. 11. 19:56
 15/20 anonim ***** válasza:
86%

Dobd ki a pasit és egyúttal a kedves mamát is az életedből. Felnőtt ember vagy; nem szabad, hogy egy korlátolt, önző anya befolyásoljon az életedben, ráadásul ilyen gonosz módon. Ismered a világirodalom klasszisait? Mind azt tanítják, hogy szerelem nélkül ne menj férjhez - és nem ok nélkül tanítják. Én is azt mondom.

Aki megcsalt, az nem hűséges, ott oda a bizalom. Mit akarsz tőle ezek után? Aki egyszer megcsal, megcsal bármikor. Felejtsd el!

2019. aug. 11. 20:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád egy régi világban nőtt fel ott az ment hogy 18 évesen megházasodni, közös ház gyerek abban az időben ez volt a sztenderd, ez volt az elvárás, és még ő ebbe van bele ragadva. Lehet szakítani 1 hét után 1 év után de 20 év után se dől össze a világ nincs értelme, pont amíg nincs gyerek meg ilyenek akkor kell a másikat elengedni mindkettőnek jobb lesz.
2019. aug. 11. 20:19
 17/20 anonim ***** válasza:
93%
Az ember életében nem egy pasi a biztos pont, hanem, hogy önállóan képes legyen eltartani magát. Ezt magyarázd meg anyukádnak. Ha pedig ez még nem megy, akkor ezen igyekezz. Kár volt eddig húzni a szakítást, ha kiszerettél jogosan belőle. Dönts, aztán anyukád is megbékél idővel.
2019. aug. 11. 21:12
 18/20 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
Édesanyád hülyeséget beszél. Szétmentek, továbbléptek, pont.
2019. aug. 11. 21:46
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Magyarázd el anyudnak hogy már nem a kőkorban élünk, nem kell egy szar kapcsolatban maradni, nem dől össze a világ ha nem mész férjhez, sőt azt sem kell tűrni hogy bántalmazzanak érzelmileg fizikailag. Ne aggódj, ennél a görénynél csak jobbat találhatsz. Csak tanulj meg újra bízni egy pasasban. Hidd el, nem csak ilyen patkányok vannak közöttük.
2019. aug. 11. 22:49
 20/20 anonim válasza:
91%
Anyukád véleményét szard le, ez egy nagy baromság, amit ő mond. Ez a te életed, te döntöd el mit csinálsz. Ha szakítasz vele (teljesen jogosan), akkor anyukád nehogy kiakadjon már, amiért szakítasz vele, megcsalt és ez teljesen normális ok a szakításra.
2019. aug. 11. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!