Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki elmúlt 20, és olyan párja...

Aki elmúlt 20, és olyan párja van akit a családja határozottan ellenez..hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

2020. dec. 9. 20:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
91%
Felnőttként nem szólhatnak bele a te dolgodba, szóval nem kell vele foglalkozni
2020. dec. 9. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Nekem az exem volt ilyen.

Nevelőapám régebbről ismerte mint én, együtt dolgoztak. Mikor mi összejöttünk, mindenki le akart beszélni róla, mert ismerték milyen ember. Én úgy voltam vele, tudom milyen ember, hittem a mesében hogs majd miattam megváltozik.

Nevelőapám folyamat keresztbetett nekünk, ezzel azt érte el, a sráchoz költöztem.

4évig voltunk együtt, addig reménykedtem, hogy "megjavul". Aztán be kellett lánom, az első perctől igazuk volt azoknak, akik ellenezték.

2020. dec. 10. 08:56
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
"Akkor írok egy 2 indokot...roma vagy azonos nemü! :) " ebben az esetben fenntartom az első választ: a saját élet, életér kialalkítása a megoldás, hogy ne dumálhassanak bele a szülők.
2020. dec. 10. 13:45
 14/14 anonim ***** válasza:
97%
A roma és az azonos nemű is lehet pl. erőszakos bunkó vagy kedves ember, úh. ez önmagában szintén nem mond semmit.
2020. dec. 10. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!