Mit tegyek hogy apám abbahagyja a csesztetésemet?
Mielőtt valaki írja középiskolás vagyok, nem tudok elköltözni, nem fogok kollégiunba menni és 4-5 gyerekkel osztozni egy szobán, és nincs olyan rokonom akihez oda tudnék költözni mert szüleim szinte senkivel nem tartják a kapcsolatot ezáltal én sem ismerek szinte senkit.
A tényleges kérdésre rátérve, apám 45 éves, és pokollá teszi az egész életemet, folyamatosan irányítani akar, ordít mindenért mint a sakál és elhord mindennek random, anyámmal ugyanezt teszi de a világért sem válna el, sőt úgy viselkedik mintha imádná (szerintem ez a Stockholm-szindróma egy változata lehet, de mindegy). Már nagyjából megszoktam, kisírom vagy kidühöngöm magam mikor belém köt aztán megy tovább az élet, ha végzek a középiskolával úgyis megyek albérletbe a legjobb barátnőmmel reményeim szerint. Viszont az utóbbi időben (értsd: pár hónapja és napról-napra egyre súlyosabban) elkezdte, hogy ha wc-re akarok menni, akkor hirtelen neki is kell, és ott tipródik az ajtóban, szitkozódik, meg kiabál nekem hogy mikor végzek már. Ezt úgy képzeljétek el, hogy ha hallja hogy nyílik a szobám ajtaja és bemegyek a wc-re, ő is kijön a szobából és kezdődik amit fent írtam. Nyilván néha mindenkivel előfordul ilyen, de könyörgöm mennyi esély van arra, hogy szinte naponta ez legyen? Ugyanez van ha fürdök egyébként, hajat mosni márcsak késő éjjel merek, mert az ugye idő. És már szabályosan szorongva megyek el wc-re, ami szerintem abszolút nem egészséges, és úgy érzem bele fogok őrülni ebbe. Egyébként szerintem az is hozzájárul hogy kezd teljesen megőrülni, pl. átnézi a szemetet hátha talál benne valamit ami arra utal hogy anyám megcsalja, és logikátlan dolgok miatt üvöltözik.
Vagy nagyon határozottan és nyugodtan meghúzod a határaidat és tartod magad, vagy elmégy kollégiumba. Ez tényleg nem normális!!! Ismerősöm apja amikor azok kamaszok lettek, elkezdett velük kötözködni, mindent beszabályozni, mindenbe is belekötni, üldözési mániásan. Na ő csinált hasonlókat. Én biztos menekülnék.
Kitartást neked, bárhogyan is döntesz!
Tehát van lehetőség külön laknod,de nem azt választod? Akkor tűrjed a pszichopata apád .
Tudom a kollégiumban is vannak galád emberek,de ott vannak nevelők akik rendet tesznek és ha olyan az illető akkor kirúgják.
Én biztos megkérdezném minden wc előtt, jó hangosan, apu nem akarsz wcre menni, mert aztán én megyek.
Ugyanezt a fürdőnél is.
Akkor már nem tud ordibálni veled, mert előzékenyen rákérdeztél, szóltál neki :) tuti kipróbálnám mit tud lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!