Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám részegen meg akart...

Apám részegen meg akart gyilkolni, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Sokadik eset, anyám aszisztál hozzá. Masszív alkoholista, félek tőle.
2023. szept. 5. 18:19
1 2 3 4 5 6
 1/56 A kérdező kommentje:
Elhúznék, de nincsen pénzem és nincs hova mennem, eddig iskolába jártam.
2023. szept. 5. 18:22
 2/56 anonim ***** válasza:
97%
112
2023. szept. 5. 18:23
 3/56 anonim ***** válasza:
96%

keress melót, olyat ami ad szállást is

vagy otthon, vagy külföldön

akkor csak minimális mennyiségű sporolt pénzre van szükséged addig ameddig talpra nem állsz

aztán ha meg van a munka azonnal eltünsz onnan, mert kitudja meddig van még szerencséd

aztán 1honapot valahogy kihuzod a sporolt pénzeddel, aztán 1honap után jön az első fuzid és utána már csak jóság

2023. szept. 5. 18:40
 4/56 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom velem is volt egy ilyen eset, részegen fojtogatott , nagy nehezen kiszabadultam a kezei közül , voltam vagy 16 éves , és elfutottan otthonról , nem is akartam haza menni . Erre anyám hív megbeszélte vele menjek haza . Van ezen mit megbeszélni ? Sajnálom hogy neked is ilyen borzalmas családod van. 35 vagyok és sosem felejtem el, mert tényleg azt hittem meghalok.
2023. szept. 5. 18:49
 5/56 A kérdező kommentje:

A szomszédasszony észrevette és kikiabált az ablakon. Ekkor anyám leállította, de addig hagyta neki, de még az acélbetétessel egy nagyot rúgott a hátamba. Sokadik eset, volt, hogy úgy megvert, hogy nem hallottam a fülemre. Kora reggel részeg volt, én meg roszkor keltem fel wc-re.

Senki nincsen, anyám meg kitalálta, hogy "te támadtál apádra". Ha tudtam volna hiva menni, nem lennék otthon, eltorlaszolt ajtókkal vagyok állandóan itthon. Ennek évek óta kellett volna véget vetni, csak rosszabb. Mióta nyugdíjas ez van.

2023. szept. 5. 18:55
 6/56 anonim ***** válasza:
94%
Hány éves vagy?
2023. szept. 5. 19:28
 7/56 anonim ***** válasza:
95%
Ha iskolába jársz akkor szólj egy tanárodnak, anyád pedig degenerált, már bocsánat. Legközelebb ilyet csinál azonnal hívd a rendőrt, de úgy hogy anyukád ne akadályozhassa meg.
2023. szept. 5. 19:34
 8/56 anonim ***** válasza:
38%
Mindkét szülő gázos... Hivatalos segíség kellene, vagy rokon / nevelőszülő / hitgyüli...
2023. szept. 5. 19:40
 9/56 anonim ***** válasza:
90%
8# Azaz küld még szerencsétlenre a hitgyülidet észlény.Kérdezőnek:Azonnal menj a rendőrségre ők értesítik a gyámügyet és kivesznek onnan.
2023. szept. 5. 19:46
 10/56 A kérdező kommentje:
Elmúltam 18 éves. Nincsen élő rokonom rajtuk kivül, pont ez a baj. Anyám nagyobb szemét ebben, mert ő tehet volna valamit, amúgy őt nem bántja, meg nem is fél tőle, hergelni és biztatni szokta, meg hazudozni rám. Meg rászokott arra is anyám, hogy normális hangnemben nem is beszél velem, hanem ordítani szok és akkor tudja jön magából kikelve apuci "rendet tenni". Mielőtt írjátok, kitűnő tanuló voltam, kb. bulizni se jártam sehova.
2023. szept. 5. 19:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!