Apám részegen meg akart gyilkolni, mit tennétek?
Figyelt kérdés
Sokadik eset, anyám aszisztál hozzá. Masszív alkoholista, félek tőle.2023. szept. 5. 18:19
51/56 anonim válasza:
Látom, kifogás az mindenre van.
52/56 anonim válasza:
Szivatod itt a jónépet... De engem nem tudsz megvezetni. Műsorozol, amíg van közönség. Nem is értelek benneteket, miért etetitek a trollt!?
53/56 A kérdező kommentje:
Te jól érzed magad?
2023. szept. 8. 14:06
54/56 anonim válasza:
Ne csak panaszkodj lépj is, annyi jo ötletet mondtak elöttem is, ennél bármi jobb. Költözz el azonnal ameddig nem késő.
55/56 anonim válasza:
"Részeget könnyebb megverni, akkor is ha erősebb nálad. "
Azt te csak hiszed! Nem érzi a fájdalmat úgy, aztán csak megy és megy feléd... Ráadásul a vérzékenyeb is!
Véletlenül megölöd, vagy másnapra hal meg miután bement / vitték a kórházba, hogy megverte a fia, onnantól kész!
Az emberölés és alapból 10 év letöltendő, a töi körülmény csak hozzáad ehhez akár az életfogytig!
56/56 anonim válasza:
Jól érzem magam igen! Szórakozol itt össze vissza. Csak sirankozol, a kitalált storyaiddal. Sokan meg elhiszik. Írnak egy opciót, erre te ráteszel még egy lapáttal, hogy mi történt. Kit nézel hülyének, ne haragudj? Engem nem tudsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!