Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám részegen meg akart...

Apám részegen meg akart gyilkolni, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Sokadik eset, anyám aszisztál hozzá. Masszív alkoholista, félek tőle.
2023. szept. 5. 18:19
1 2 3 4 5 6
 11/56 anonim ***** válasza:
97%
Ilyeneket bebasznám magánzárkába és ki se engedném, csak akkor jönne ki, ha már nem dobod a szíve 2 napja....
2023. szept. 5. 19:51
 12/56 anonim ***** válasza:
35%

Ha 18 elmúltál akkor meg tipli!

Napi 3500ft a munkásszálló és átlag napi huszast lehet keresni az építőiparban, de még egy portás is megkap ennyit és akkor már a lakhatásod is majdnem meg van oldva ha mondjuk két helyen vagy portás.

Én 2014-ben az első albérletem előtt fél évig laktam egy suzuki swiftben, mellette meg három műszak a gyárba.

Ma egy 50 milliós lakásom van, hitel nincs!

2023. szept. 5. 19:56
 13/56 anonim ***** válasza:
5%

12-es színtiszta kamu.

A szüleiddel kéne megtalálnod az összhangot, és úgy élni. Kicsit furcsa, hogy mindkettő téged basztat. Engem is vert ököllel apám gyerekkoromban, mégis szeretem őt. Különköltözni sok értelme nincs, én is laktam külön, de az egész sokkal nagyobb lelki terror volt, mint az otthoni bántalmazás.

2023. szept. 5. 20:10
 14/56 A kérdező kommentje:

Utolsó te ezt paródiának szántad? Mi az, hogy költözni sincs értelme?? Nem egy gyerekkori pofonról beszélünk.

Tudod amúgy egy párt könnyebb kicseszni, az igaz, hogy a szüleidhez kötődsz. :(

2023. szept. 5. 20:13
 15/56 anonim ***** válasza:
18%
Egy ismerősöm ismerőse, ennél ezerszer gagyibb indokkal beköltözhetett a GYIVI-be! Szóval, gyermekvédelmisekkel kéne beszélned.
2023. szept. 5. 20:18
 16/56 anonim ***** válasza:
19%
Paprikaspray vascső vipera , mindkettőt megagyalni , Anyád is jellemtelen féreg ezert teszi ellened . A hazasság csicskaság , vsgy ket életrevalotlan nyomi akad össze vagy egy egy szerencsetlen aki egymast használja ki miközben masra vagynak , de azokkal is ugyanezt tennék.
2023. szept. 5. 20:21
 17/56 anonim ***** válasza:
12%
Zsaruknal felnyomni őket, nem tesznek kóterba mert nagykoru vagy . Koptasd őket mert azt állitják életük végéig hogy mintacsalád volt te nem értékelted a jót visszaéltél velük. Ha bekülnének az az átverés része mert fosnak a számonkérestől lebukástol es csapdába csalnának.
2023. szept. 5. 20:25
 18/56 A kérdező kommentje:
Mindig azzal fenyegetnek, hogy letagadják, majd nem husz nekem senki, majd azt mondják, hogy én "támadtam és kiabáltam apáddal". Én nem tudom, hogy anyám ezt komolyan is gondolja-e. Kezd úgy viselkedni, mint akinek elmentek otthonról.
2023. szept. 5. 20:29
 19/56 anonim ***** válasza:
100%
Keress munkát, ami szállást ad. Gyáraknak, esetleg a kórháznak is van szállása a munkavállalóinak.
2023. szept. 5. 20:40
 20/56 anonim ***** válasza:
13%

"12-es színtiszta kamu."

Fájni fog, de nem! "karrierem" során belefutottam pár komolyabb burkolt pénzmosodába több betanított és szakmunka esetében is, volt olyan is ami mögött vallási gyülekezet is volt.

Legyen elég annyi, hogy miután jobban beleláttam, és rájöttem dolgokra, akadt olyan hetem is aminél akár 500 ezret is hazavittem.

Mellesleg első évbe be sem jelentettek, ez is csak két év múlva derült ki számomra, mivel akkoriban még nem volt ügyfélkapum.

2023. szept. 5. 20:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!