Az igaz hogy ha a gyerek elmegy otthonról, akkor rendőrt hívhatnak a szülők?
Nem szeretem ha valaki azt hiszi hogy kontrolálni tud és megpróbál elnyomni. Ezt nagyon jól tudják a szüleim, de ennek ellenére amikor mondom hogy elmegyek xy helyre, akkor mindig azt mondják hogy kihívják a rendőröket és ők fognak visszahozni. De ez nekem valahogy nagyon nem hangzik reálisnak. Elveszettnek nem jelenthetnek be, mert nem 48 óráig nem mennék haza, csak pár óráig. A magyar rendőrség teljesen alulmotivált és alulfizetett. Szerintetek valóban kijönnének értem és hazavinnének? És ha igen akkor hogyan? Honnan tudnák hogy hol vagyok? Egyedül a várost tudhatják.
Nagyon szépen köszönöm mindenki válaszát. Kérem a primitív, hasztalan kommentelők kíméljenek. :)
37
Nagyon kis cuki vagy, de nem most találtam ki hirtelen felindulásból ahogyan azt sokan hiszik. Soha nem jöttem jól ki a szüleimmel, és mivel mindig évekkel előre gondolkodok, ezért nincs szükségem “diákmunkára”. 9 éves koromban kezdtem el Instagram-on tartalmat gyártani, pár éve elkezdtem komolyabban csinálni és még ehhez hasonló munkákat is. Egyáltalán nem aggódok, hogy ne tudnék megélni egyedül, ha végre szabad lennék. Hozzád hasonló embereknek eléggé sikertelen élete lehet, amit nagyon sajnálok, de nem az én bajom, ne rajtam vezesd le, köszönöm :)
Miért lennék én sikertelen? Van egy szerető párom, szerető családom, közös otthonunk, úgyhogy köszi én baromi jól megvagyok.
Az ilyen kis pökhendi emberekkel, mint te meg (azt hiszem) a #39 az a baj, hogy majd jól pofára fogtok esni, ha kikerültök a való életbe és ti lesztek az elsők, akik majd futnak vissza a "korlátozó és kontrolláló" szüleikhez.
"de amikor felidegesítenek, akkor nekem csak egy gombnyomás."
Nekik meg egy gombnyomás és nincs interneted. Sőt, egy mozdulat és nincs telefonod. :D
44.
Igen, ez pontosan így van. Amikor azt mondtam hogy azon vagyunk minden nap hogy megkeserítsük egymás életét, akkor pontosan erre gondoltam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!