Mit szólnál ahhoz, ha meglátnád hogy egy lány meztelen képeket készítene a lányodról a szobájában?
Hát rólam sosem készültek. Még a barátomnak/férjemnek sem engedtem meg soha ezt, pedig 1-2x kérte.
Minden nő azt hitte, akiről a netre kipakolta a bosszúból az ex az ilyen képeket, hogy sosem élne vissza vele a pasi. Én meg szeretek más hibájából tanulni.
Lehet, nem a legnagyobb szakadék, legbutább, legtanulatlanabb, legprimkóbb rétegből kéne pasit válogatni. :)
(Amiről írsz, az meg személyiségi jogok megsértése, képmással való visszaélés, feljelentést von maga után. :) már aki ért minimálisan a jogi dolgokhoz )
Senkinél, soha nem fordult ilyen elő.
Nem ilyen a férjem. Sosem fogtam ki olyan fajtát, amilyet írsz.
Egyszerűen nem kockáztattam ezzel soha, és kész, függetlenül attól, hogy egyébként így 14 év után is azt mondom, nem néznék ki ilyet a férjemből. De igazából SENKI nem tudhatja 100%-ra, egy csúnya szakítás vagy válás milyen aljas húzásokat hoz ki a másik félből.
Én is tudom, hogy feljelentést lehet tenni, de kitörölheted vele a fenekedet, mert egy bírósági ítélet nem teszi semmissé, ami történt. Felkerült a netre a kép, soha vissza nem csinálható, és sok esetben az áldozatot ítéli, minősíti a társadalom. Ő lesz a Jutka, aki fent volt napiszaron pucéran. A szégyenérzet megmarad, ezt áldozatok mondták. Volt erről egy jó cikk, ahol összefoglalták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!