Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lehet kezdeni egy kapuzárá...

Mit lehet kezdeni egy kapuzárási pánikkal és üres fészek szindrómával küzdő szülővel?

Figyelt kérdés

Teljes mértékben én azonosítottam ezeket, de lehet a változókor is közrejátszik. Folyamatos kötekedés, veszekedés, beszólogatás, személyeskedés, sértegetés. Pl abból veszekedés kerekedik, hogy ki engedte ki a macskát.

Megterhelő ez az egész, mit lehet kezdeni vele? Olyat ne írjatok, hogy pszichológus, mert kizárt dolog, hogy oda elmenjen. Megemlíteném, abból is mekkora veszekedés lenne...

okt. 15. 23:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A távolságtartás se jó megoldás. Próbáltam, akkor is belém kötött, hogy mi bajom van és elkezdett személyeskedni. A problémáit a családon belül vezeti le, a külvilág felé meg kedves, happy és miegymás.
okt. 16. 00:47
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
Tipikus nárcisz. Nem hallgatod meg. Közlöd vele, hogy "velem így nem beszélsz." és otthagyod. Neked kell erősnek lenned ahhoz, hogy felvedd vele a harcot! Határt kell szabni, meg fog ijedni, ha látja, hogy elvesztette a hatalmát fölötted.
okt. 16. 00:56
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
Egy egész pszichiátriai konzílium gyűlt itt össze :D
okt. 16. 01:07
 14/20 anonim ***** válasza:
70%

Anyád egy igazi nárci, tudom miről beszélek. Low contact. Már ott a fény az alagút végén.

Kell neki az "üzemanyag". Kibaltázhatsz vele, ha nem veszed fel a szemétkedését, hidd el, attól kilesz.

okt. 16. 06:49
 15/20 anonim ***** válasza:
62%
Hormonpótlás.
okt. 16. 10:58
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk azt kezdtem, hogy estig melóztam, és minél kevesebb időt töltöttem vele, mert agyrém volt, amit művelt.

Minden szrba beleszólt, semmi nem volt jó, SÍRT!, érzelmileg zsarolt vagy épp kiabált... Aztán eljutottunk oda, hogy azt mondta, felakasztja magát, ha elmegyek.

???

Mutattam neki egy masszív gerendát.

Érdekes, azóta is él, virul, de ha azt hitte, ezzel majd marasztal, hát nagyon tévedett.

okt. 16. 11:13
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak annyit lehet csinálni, hogy lelép az ember és éli az életét. Én anyám is teljesen maga alatt lett amikor "egyedül" maradt, még azt is kérte, hogy 30 évesen költözzek haza. Kösz nem. Azóta is él és virul.
okt. 16. 21:28
 18/20 anonim ***** válasza:
79%

Jaj, ez a költözzek haza nálunk is megvolt :D

Meg hogy tuti hazamegyek, mert egyedül nem vagyok képes életben maradni.

???

Érdekes, kettőnk közül nem én csaptam ki ovisokat is megszégyenítő hisztit heteken át, hanem ő, de oké.

okt. 17. 08:26
 19/20 A kérdező kommentje:
Az elmúlt napok tapasztalásai alapján kiegészíteném még a listát a provokálással és az agresszív kommunikációval. Megőrülök...
okt. 28. 01:16
 20/20 anonim ***** válasza:
Februárig már csak kibírod, ha csak a legszükségesebb minimálszinten beszélsz vele, semmi mást nem.
okt. 28. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!