Mit lehet kezdeni egy kapuzárási pánikkal és üres fészek szindrómával küzdő szülővel?
Teljes mértékben én azonosítottam ezeket, de lehet a változókor is közrejátszik. Folyamatos kötekedés, veszekedés, beszólogatás, személyeskedés, sértegetés. Pl abból veszekedés kerekedik, hogy ki engedte ki a macskát.
Megterhelő ez az egész, mit lehet kezdeni vele? Olyat ne írjatok, hogy pszichológus, mert kizárt dolog, hogy oda elmenjen. Megemlíteném, abból is mekkora veszekedés lenne...
Anyád egy igazi nárci, tudom miről beszélek. Low contact. Már ott a fény az alagút végén.
Kell neki az "üzemanyag". Kibaltázhatsz vele, ha nem veszed fel a szemétkedését, hidd el, attól kilesz.
Nálunk azt kezdtem, hogy estig melóztam, és minél kevesebb időt töltöttem vele, mert agyrém volt, amit művelt.
Minden szrba beleszólt, semmi nem volt jó, SÍRT!, érzelmileg zsarolt vagy épp kiabált... Aztán eljutottunk oda, hogy azt mondta, felakasztja magát, ha elmegyek.
???
Mutattam neki egy masszív gerendát.
Érdekes, azóta is él, virul, de ha azt hitte, ezzel majd marasztal, hát nagyon tévedett.
Jaj, ez a költözzek haza nálunk is megvolt :D
Meg hogy tuti hazamegyek, mert egyedül nem vagyok képes életben maradni.
???
Érdekes, kettőnk közül nem én csaptam ki ovisokat is megszégyenítő hisztit heteken át, hanem ő, de oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!