Hazudtam a szüleimnek hogy dolgozom és mivel hónap eleje van szeretnék látni a fizetésemet.. Féltem hogy mindig ugyanazt kapom hogy nem viszem semmire az életben és ezért hazudtam nekik rossz szándék nem volt ebben ..hogyan mondjam el nekik?
Figyelt kérdés
okt. 13. 00:21
31/35 anonim válasza:
#29 ugye milyen szar, amikor mindenki rajtad röhög?
32/35 anonim válasza:
21es és a mérgező gyerekekkel mi a helyzet? mert nem csak mérgező szülők vannak ám...
33/35 anonim válasza:
Még nem olvastam el az összes kommentet, csak idejöttem a kommentek végére, és láttam,hogy a 21-esre érkezett egy reakció. Akkor már gondoltam, a 21-es kommentet elolvasom, elolvastam, és szerintem zseniális. Méltatlanul le van pontozva.
---
Kérdező, teneked meg muszáj lesz bevallanod, nem tudsz mit tenni. Aztán feküdj rá az álláshirdetésekre. Ezt hangsúlyozd is nekik, hogy ráfekszel.
34/35 anonim válasza:
A #21 egy sérült ember, akinek kifelé áll a rúdja. Egy primitív posztó.
Egy felnőtt ne élősködjön a szülei nyakán!
35/35 anonim válasza:
#32, a "mérgező gyerek" a nevelés eredménye, és egy felnőttnek (pláne kettőnek) kellene tudnia kezelnie az ilyesmit. Mármint nem furkósbottal, mint a hülye boomerek gondolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!